BEOGRAĐANI, ČUVAJTE SE PREVARE, HARAJU LAŽNI RADNICI CRVENOG KRSTA: Nema nikakve akcije prikupljanja novca za siromašnu i bolesnu decu na Starom gradu i Vračaru!
Foto: Kurir

Starim gradom i Vračarom hara organizovana grupa

BEOGRAĐANI, ČUVAJTE SE PREVARE, HARAJU LAŽNI RADNICI CRVENOG KRSTA: Nema nikakve akcije prikupljanja novca za siromašnu i bolesnu decu na Starom gradu i Vračaru!

Beograd -

Slučajevi koje su prijavili građani sa Starog grada i Vračara biće prijavljeni policiji

BEOGRAD - Crveni krst Beograda saopštio je danas da nije u toku bilo kakvo sakupljanje novčanih priloga na teritoriji gradna za siromašnu i bolesnu decu, te da će slučajevi koje su prijavili građani sa Starog grada i Vračara prijavljeni policiji.

U saopštenju, povodom pitanja građana sa tih opština da li ta humanitarna organizacija skuplja novac za siromašnu i bolesnu deci, navodi se da Crveni krst samo jednom godišnje prikuplja članarinu koja za odrasle iznosi 100 dinara, a za učenike 50 dinara.

foto: Stefan Jokić/Ilustracija

"Jedna od sugrađanki je danas sa predstavnicima Crvenog krsta Beograd prijavila policiji slučaj koji je imala, pa se nadamo da će ova organizovana grupa biti uskoro uhvaćena", navodi se u saopštenju i dodaje da Crveni krst novčane donacije dobija isključivo preko računa ili uplatnica.

Sugrađani su, naime, Crvenom krstu prijavili da muškarci različitih godina i izgleda sa navodnom dokumentacijom legitimacijom i spiskovima Crvenog krsta traže novac od građana od kojih su neki prilagali i veće sume novca.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track