PUŠTENA NOVA AUTOBUSKA LINIJA U RAKOVICI: 506 će saobraćati od naselja Patin majdan do okretnice autobusa 94
Foto: Nebojša Mandić

sređivanje prevoza

PUŠTENA NOVA AUTOBUSKA LINIJA U RAKOVICI: 506 će saobraćati od naselja Patin majdan do okretnice autobusa 94

Beograd -

U beogradskom naselju Resnik, danas je puštena nova linija gradskog prevoza 506 kojom saobraća mini-bus, koji vozi od novoizgrađene okretnice u ulici Aleksandra Vojinovića u naselju Patin majdan, do okretnice autobusa 94 u ulici Edvarda Griga u Rakovici.

Nova linija je uvedena na inicijativu Gradske opštine Rakovica koja je primila molbe stanovnika dela Resnika pod nazivom Patin majdan. Za potrebe puštanja nove linije u rad, opština Rakovica je sopstvenim sredstvima finansirala asfaltiranje i proširenje dela ulice Aleksandra Vojinovića u dužini od 1.100 metara, a izgrađena je i nova okretnica za mini-bus.

Osim okretnice u Patin majdanu i u ulici Edvarda Griga, linija će imati još deset stajališta. Srednja dužina nove linije je 3.303 metra, saopštila je opština Rakovica.

Puštanju u rad nove linije prisustvovali su zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović, državni sekretar u MUP-u Milosav Miličković, član Gradskog veća Radenko Durković, predsednik Gradske opštine Rakovica Vladan Kocić i gradski sekretar za javni prevoz Uglješa Mitrović.

(Kurir.rs/Beta)

Foto ilustracija Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track