PRAVDA JE POBEDILA: Pukovniku Milosavljeviću (88) ostaje stan! BANKA JUTROS ODUSTALA OD PRODAJE
Foto: Filip Plavčić

odluka

PRAVDA JE POBEDILA: Pukovniku Milosavljeviću (88) ostaje stan! BANKA JUTROS ODUSTALA OD PRODAJE

Beograd -

Pravda je pobedila. Banka je jutros, sat pre zakazane javne prodaje, odustala od prodaje stana pukovnika u penziji Božidara Milosavljevića (88), kako bi naplatila potraživanje koji nikakve veze nema sa njim.

Time je okončana borba za pravdu i pravo pukovnika u penziji koji je osam meseci pokušavao da dokaže da je stan njegov, a ne prodavca stana, koji je dug i napravio.

Stan bi danas, inače, bio prodat

foto: Filip Plavčić

"Banka je jutros tražila da se otkaže prodaja stana, a javni izvršitelj uradio je zaključak o otkazivanju javne prodaje, jer su se u međuvremenu javili potencijalni kupci koji su uplatili depozit. Javni izvršitelj podneće zahtev katastru za brisanje zabeležbe i tako će Božidar nesmetano moći da okonča postupak uknjižbe svog stana. Tako se posle osam meseci otvara put da Božidar po ranije podnetom zahtevu upiše se kao vlasnik stana od 36 kvadrata na Vidikovcu, na potkrovlju zgrade u kome sada žive njegova ćerka sa dvoje maloletne dece", kaže Vesna Milavnović, advokat Božidara Milosavljevića.

Pukovnik u penziji doneo je odluku i da povuče tužbu protiv banke, a ona ih je obavestila da više neće tražiti naplatu potraživanja od Božidarovog stana, duga koji je inače napravio prodavac Slobodan Ivanović, koji je Božidaru prodao stan, a nakon toga ostao fiktivno prijavljen na toj adresi.

Kurir.rs/Blic/Danijela Nišavić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) HAMERI, BESPILOTNE LETELICE, PROTIVOKLOPNI SISTEMI AVIONI:SVE SPREMNO ZA POČETAK VOJNE VEŽBE "SADEJSTVO 2018"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja