VIDEO OTKRIVA: KONTROLOR BUS PLUSA POLOMIO RUKU DOK JE TUKAO PUTNIKA! Napao ga u autobusu, pa ga izveo, OBORIO NA ASFALT i nastavio da bije
Foto: Printskrin/Facebook

skandal

VIDEO OTKRIVA: KONTROLOR BUS PLUSA POLOMIO RUKU DOK JE TUKAO PUTNIKA! Napao ga u autobusu, pa ga izveo, OBORIO NA ASFALT i nastavio da bije

Beograd -

Nakon što je Bus Plus pre nekoliko dana saopštio da su dvojica njihovih kontrolora M.D i N.P. napadnuti i povređeni na autobuskoj liniji 581, na internetu su se pojavili snimci na kojima se jasno vidi šta se zaista desilo.

Naime,na snimcima koji su preplavili društvene mreže vidi se kako kontrolor N.P. fizički maltretira mladića, a čak i nakon pokušaja nekih putnika da ga obuzdaju on ne prestaje.

Na drugom snimku se vidi kako mladić leži pored bankine dok ga N.P. udara, a pored njega stoji drugi kontrolor M.D., za koga je takođe rečeno da je povređen.

Inače, iz Bus Plusa su tvrdili da je putnik pobegao sa lica mesta kada su se otvorila vrata autobusa.

- Putnik je udario pesnicom u desno oko M.D., a kontrolora N. P. u desnu ruku. Napadač je pobegao nakon što je vozač otvorio vrata - rekli su oni.

Na licu mesta je intervenisala policija, a ekipa Hitne pomoći je kontrolore prevezla u Urgentni centar.

Kontrolori M.D. i N.P.
Kontrolori M.D. i N.P.foto: Kurir

- Pregledom je utvrđeno da N. P. ima tešku telesnu povredu šake, odnosno prelom prstiju na više mesta, dok je drugi kontrolor zadobio lakše povrede oka - navedeno je u saopštenju kompanije.

Na snimcima se vidi i kako se povredio.

Bus Plus: Nasilnik udaljen sa radnog mesta

"Povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama na kome se vidi tuča između putnika i kontrolora, ističemo da je utvrđeno da je kontrolor u postupanju prema putniku prekoračio ovlašćenja zbog čega će biti udaljen sa radnog mesta dok se ne ispitaju svi detalji ovog događaja. Ističemo da bez obzira na to što je putnik bez karte izazvao incident i prvi napao i provocirao kontrolore, bilo koja vrsta prekomerne reakcije je apsolutno nedopustiva, i svaki ovakav postupak biće sankcionisan. Osuđujemo ovakve incidente i primenu fizičke sile u radu kontrole. Nadležnim organima ćemo dostaviti sve neophodne podatke o incidentu radi daljeg postupanja", saopštio je Bus Plus.

(Kurir.rs/Foto Printscreen Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Beograđani, pazite se ovog džeparoša! Snimljena bestidna krađa u gradskom prevozu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track