Najnovije vesti

(FOTO) VASKRŠNJE ČAROLIJE: Mališani se divno zabavljali i oslikavali jaja!
Foto: Beoinfo

Velika subota u topčideru

(FOTO) VASKRŠNJE ČAROLIJE: Mališani se divno zabavljali i oslikavali jaja!

Beograd

Svim učesnicima biće podeljeni slatkiši, igračke i baloni

BEOGRAD - U Topčideru su danas organizovane Vaskršnje čarolije za decu i njihove roditelje u okviru kojih će biti održano takmičenje za najlepše i najtvrđe uskršnje jaje, a predsednica opštine Savski venac Irena Vujović kaže da je u planu da to postane tradicionalna manifestacija.

foto: Beoinfo

Vujović, koja je otvorila dvodnevnu manifestaciju u Topčideru, rekla je da su organizatori opština Savski venac i Turistička organizacija te opštine, a da je za mališane i njihove roditelje predviđena radionica u okviru koje će oslikavati uskršnja jaja, kao i zabavni program.

foto: Tanjug/Filip Krainčanić

"Svakako ćemo se truditi da ukoliko dobro prođe i građani Savskog venca i deca pre svega budu zadovoljni, da Vaksršnje čarolije uvrstimo u red tradicionalnih manifestacija", navodi Vujović, koja se priključila deci i njihovim roditeljima u oslikavanju jaja.

foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Zahvalila je Predškolskoj ustanovi Savski venac koja se odazvala pozivu opštine da učestvuje u ovoj manifestaciji. "Radionice će biti tokom čitavog dana i nadam se da će se lepo provesti pre svega najmlađi, a takođe i roditelji ili njihovi pratioci koji budu sa njima ovde", kaže Vujović.

foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Za danas je predviđen zabavni program uz maskote, klovnove, pesmu i pozorišnu predstavu, kao i takmičenje za najlepše jaje, dok će sutra biti organizovano takmičenje za najtvrđe uskršnje jaje.

foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Vujović je rekla da će pobednici biti nagrađeni, a svim učesnicima će biti podeljeni slatkiši, igračke i baloni. Predsednik Turističke organizacije Savski venac Jovica Stojković rekao je da su Vaskršnje čarolije porodična manifestacija, u kojoj roditelji i deca zajedno oslikavaju jaja.

foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Danas je, kaže, organizovao takmičenje za najlepše jaje koje deca i njihovi roditelji donesu i za najlepše oslikano jaje na manifestaciji.

foto: Tanjug/Filip Krainčanić

O pobedničkim uskršnjim jajima će odlučivati žiri, navodi Stojković, a za pobednike su predviđene nagrade - prva nagrada bicikl, druga trotinet i treća lopta.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Filip Krainčanić)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV VESTI) Evo šta će Marko Đurić raditi na Kosovu i Metohiji

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...