Najnovije vesti

POČINJU RADOVI: Danas kreće otklanjanje oštećenja na platou na Slaviji
Foto: Dado Đilas

IZVOĐAČ RADOVA JE U OBAVEZI DA UKLONI SVA OŠTEĆENJA

POČINJU RADOVI: Danas kreće otklanjanje oštećenja na platou na Slaviji

Beograd

BEOGRAD - Radovi na otklanjanju nastalih oštećenja koja su se pojavila na platou na Slaviji počinju danas, 19. aprila, a Grad Beograd neće imati nikakvih finansijskih posledica popravke, izjavio je gradski sekretar za investicije Luka Petrović.

foto: Dado Đilas

Prema njegovim rečima, izvođač radova je u obavezi da o svom trošku otkloni sva oštećenja, jer i snosi odgovornost za to.

Najpre će se porušiti ono što nije kvalitetno urađeno, a posle toga će se krenuti po metodologiji kako bi plato izgledao onako kako treba da izgleda, rekao je Petrović, navedeno je u saopštenju Gradske uprave.

foto: Dado Đilas

"Prvo će se raditi deo platoa kod Narodne banke Srbije i Ulice kralja Milana. Predviđeno je skidanje sloja polimer-betona koji se odvojio, zatim saniranje i ponovo ugrađivanje, poštujući sve metodološke standarde kako se ne bi desilo da se oštećenja ponovo pojave", pojasnio je on.

Kako je istakao, firma izvodi radove na otklanjanju oštećenja o svom trošku, jer je grad na osnovu ugovora zaštićen bankarskom garancijom za dobro izvršenje posla.

1 / 7 Foto: Dado Đilas

Petrović je izrazio uverenje da će izvođač u celosti ispoštovati sve propisane standarde kvaliteta i dodao da će se sa radovima pauzirati u subotu, 21. aprila, zbog održavanja Beogradskog maratona.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dado Đilas)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...