BG RIBOLOVCI OČI U OČI SA ZVERI: Pecali na Limu, u goste im došao medved?! Mislili auspuh ono brunda mečka
Foto: Profimedia

kampovali na levoj obali

BG RIBOLOVCI OČI U OČI SA ZVERI: Pecali na Limu, u goste im došao medved?! Mislili auspuh ono brunda mečka

Beograd -

BEOGRAD - Beogradski ribolovci u gostima kod poznanika Vlada iz Istočnog Sarajeva, kampovali su na levoj obali Lima, prekoputa Vladove vikendice, a oko 21 sat na Praznik rada, u goste im je došao medved.

- Šuma i potok su nam iza leđa improvizovanog kampa, a onda je iznenada došlo do lomljenja granja uz dahtanje nečeg što je ličilo na auspuh tenka... , pišu Novosti.

foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Na drvetu iza nas je bilo u mreži okačeno 20 kilograma mesa kuvanog sa granulama "bojle", koje šire opojan miris kada se bare sa kukuruzom, a sve to je mamac za šarana, kojeg ovde ima u težinama većim od 20 kilograma.

Istovremeno, bio je to mamac i za medveda! Skokom preko kanti u privezan čamac na obali, uz vrisku i povike, pobegli smo kod Vlada u vikendicu. Izgleda da se i medved preplašio nas, jer smo u zoru 2. maja čamcem preko jezera ušli u naš neoštećen kamp. Odlučili smo da Zoran Ristić i ja ostanemo do kraja ove sedmice ovde u Dolovima, sa nadom da nas više neće posećivati medved - priča Marko Cvetković o bliskom susretu sa zveri.

(Kurir.rs/Večernje novosti/R. Milović/Foto: Profimedia/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ŠTAFETA SKORO PRED CILJEM, OSTAJE JOŠ POSLEDNJA IZMENA: Klinac potrčao kao vetar, ali - na pogrešnu stranu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track