Najnovije vesti

ZVEZDARCI, PRIPREMITE BOGATE ZALIHE: Ovi delovi opštine će ostajati bez vode sve do subote!
Foto: Profimedia

Planirani radovi na vodovodnoj mreži

ZVEZDARCI, PRIPREMITE BOGATE ZALIHE: Ovi delovi opštine će ostajati bez vode sve do subote!

Beograd

Ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Zvezdara od večeras do subote, 9. juna, zbog čega će deo potrosača u toj opštini osetiti povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 sata do šest sati ujutro.

U noći između ponedeljka i utorka, povremene prekide i umanjen pritisak vode osetiće potrosači u ulicama Dimitrija Tucovića i Veljka Dugoševića sa pripadajućim bočnim ulicama.

Potrošači u Bulevaru kralja Aleksandra, između Vukovog spomenika i Ustaničke ulice, povremene prekide i slabiji pritisak vode osetiće u noći između utorka i srede, a noć kasnije potrošači u naselju Mirijevo.

U noći između četvrtka i petka, bez vode će povremeno biti žitelji bloka oivičenog Bulevarom kralja Aleksandra i ulicama Ustaničkom, Vojislava Ilića i Gospodara Vučića, piše u saopštenju JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

U noći između petka i subote, od 22 do šest sati, potrošači u Velikom i Malom Mokom Lugu ostaće bez vode ili će osetiti slabiji pritisak.

Tokom radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, piše u saopštenju u kom se apeluje na potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Kako se dodaje, ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Profimedia)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...