Najnovije vesti

KOLAPS U NAJAVI, CENTAR BEOGRADA ZATVOREN OD 14 DO 20 ČASOVA! Izmenjene trase prevoza, evo šta se menja!
Foto: Kurir/Danijela Vujsić

PROMENE ZBOG FUDBALA

KOLAPS U NAJAVI, CENTAR BEOGRADA ZATVOREN OD 14 DO 20 ČASOVA! Izmenjene trase prevoza, evo šta se menja!

Beograd

U okviru organizacije praćenja prenosa Svetskog prvenstva u fudbalu na Trgu Nikole Pašića, gde je postavljen veliki video-bim, danas od 14.00 do 20.00 (nije jasno zašto ne do 22.00 kada se igra derbi dana) predviđeno je zatvaranje ulica Trg Nikole Pašića na delu od Bulevara kralja Аleksandra do Terazija, kao i ulice Dečanska na delu od Trga Nikole Pašića do Teraziskog tunela.

 

Zbog toga će doći do promene trasa linija javnog prevoza:

 

* Vozila sa linija 24, 26, 27, 37 i 44 će se umesto preko Trga Nikole Pašića, na delu trase od ulice Kneza Miloša do Trga republike, kretati Takovskom, Svetogorskom i Makedonskom ulicom.

 

* Vozila sa linije 58 će se umesto preko Trga Nikole Pašića, na delu trase od ulice Kneza Miloša do Bulevara despota Stefana, kretati Takovskom, Cvijićevom, Bulevarom despota Stefana.

 

* Vozila sa linija EKO 1 će od Vukovog spomenika saobraćati ulicama Kraljice Marije, 27. marta, Majora Ilića, Ilije Garašanina, Svetogorskom (u suprotnom smeru Nušićevom), Makedonskom, Dečanskom i dalje redovnom trasom.

 

Za sada još nema pravih informacija od nadležnih gradskih službi da li će ovakva praksa biti tokom celog Svetskog prvenstva u Rusiji, koje traje do sredine jula, ili eventualno samo kada se ubuduće budu igrale utakmice naše reprezentacije, kao što će biti slučaj u nedelju u 14.00 protiv Kostarike.

 

(Kurir.rs/Blic)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...