Najnovije vesti

BUJICA U SEKUNDI ODNELA MOST, NEZAPAMĆENI PRIZOR IZ GROCKE POTRESAO SRBIJU: Ovo je katastrofa, ovakva poplava nije bila ni 2014! (FOTO)
Foto: Čitalac Kurira

obustavljen saobraćaj ka smederevu

BUJICA U SEKUNDI ODNELA MOST, NEZAPAMĆENI PRIZOR IZ GROCKE POTRESAO SRBIJU: Ovo je katastrofa, ovakva poplava nije bila ni 2014! (FOTO)

Beograd

BEOGRAD -  U jučerašnjem nevremenu u opštini Grocka poplavljeno je dosta kuća, a najugroženija mesta su Begaljica, Umčari, Kamendol, Brestovik, Boleč.

 

Dubočajski potok odneo je most na Smederevskom putu i saobraćaj ka Smederevu je u potpunosti obustavljen do daljnjeg.

 

foto: Čitalac Kurira

 

Meštani kažu da u životu nisu videli ovako nešto i da ne veruju da je bujica odnela most. 

 

foto: Čitalac Kurira

 

"Ko zna koliko će biti potrebno da se ponovo izgradi. Ovo u životu nisam video, gore je nego od poplava koje su nas zadesile 2014. godine. Jedino most prema manastiru nije uništen, ali tu ne smeju da prolaze motorna vozila", rekao je za Kurir jedan od meštanina Grocke. 

 

 

Meštani govore da se sve odigralo u sekundi. 

 

foto: Čitalac Kurira

 

"Ovo je prava katastofa, automobil je potopljen, kuće isto, ovo nam se nikada nije dogodilo, ja sam šokirala", kaže jedna meštanka i dodaje da je važno da niko nije nastradao.

 

1 / 4 Foto: Čitalac Kurira

 

Padavine su paralisale i meštane u naselju Barajevo, gde je bujica nosila sve pred sobom, a ulice su pod vodom. 

 

 

Delove Beograda u kojima je zbog obilne kiše koja je padala čitav dan i dobar deo noći bilo i poplavljenih kuća, obišao je danas i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić koji je najavio pomoć i da će komisije izaći na teren i što pre krenuti u sanaciju posledica nepogode.

 

(Kurir.rs/Foto: Čitalac Kurira)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

POPLAVLJENA IBARSKA MAGISTRA, SAOBRAĆAJ U PREKIDU: Vodena bujica kod Stepojevca, spasiovi sa čamcima poslati na HITNU AKCIJU! (KURIR TV)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...