AUTO-LOPOVI ZAVLADALI U BLOKU 23: Čerupaju kola svako veče, skidaju točkove, akumulatore i KRADU VOZILA! Građani prave straže na parkingu! (FOTO)
Foto: Kurir

VANDALIZAM

AUTO-LOPOVI ZAVLADALI U BLOKU 23: Čerupaju kola svako veče, skidaju točkove, akumulatore i KRADU VOZILA! Građani prave straže na parkingu! (FOTO)

Beograd -

Lopovi su razvili odličan "biznis" u Bloku 23 i okolini ovog dela Novog Beograda! Od kraja prošle nedelje su u redovnim "akcijama", pa svako veče čerupaju vozila na lokalnom parkingu, razvaljuju i odnose krila i branike, skidaju točkove, ali i kradu automobile!

Pre nekoliko dana su na parkingu skinuli sva četiri točka sa "škode superb", kao i sa još jednog vozila, a vlasniku "smarta" su očerupali auto i oteli akumulator, krilo i far... Građani su nemoćni, pa planiraju da se samoorganizuju i da postave straže na parkingu.

Klocne umesto točkova
Klocne umesto točkova foto: Kurir

- Jedan od oštećenih je u ponedeljak prijavio krađu, ali su se lopovi već sutra vratili. Poslednjih dana niko nije siguran šta će ostati od automobila kada zora svane. Sinoć sam dežurao do 2 sata noću, ali nismo videli nijednu patrolu policije ili Intervente. Planiramo da organizujemo dežurstva na parkingu i zaštitimo se sami - kaže jedan od stanara za Kurir!

foto: Kurir
OSTALI SAMO DISKOVI... Lopovi se omrsili točkovima
OSTALI SAMO DISKOVI... Lopovi se omrsili točkovimafoto: Kurir

Sagovornik kaže da je u noći između srede i četvrtka kod lokalnog hipermarketa ukraden i "audi A3".

Drski lopovi, po svemu sudeći se više i ne plaše da kradu iz večeri u veče. Građani će očigledno morati nešto sami da preduzmu.

(Kurir.rs)

Šokantan prizor... Vlasniku smarta umalo nisu odneli ceo motor

foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track