NIKODIJEVIĆ O STANJU U BEOGRADU: Nema problema zbog kiše, dežuramo 24 časa! JAKI PLJUSKOVI najavljeni za večeras u 20 ČASOVA
Foto: Beta/Beoinfo

Predsednik Skupštine grada Beograda

NIKODIJEVIĆ O STANJU U BEOGRADU: Nema problema zbog kiše, dežuramo 24 časa! JAKI PLJUSKOVI najavljeni za večeras u 20 ČASOVA

Beograd -

BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević kaže da je u Beogradu od jutros palo oko 18 litara kiše po metru kvadratnom, ali napominje da tu količinu vode kanali i zemlja mogu da prihvate i objašnjava da problem nastaje kada za kratko vreme bude jakih pljuskova.

Upravo takvi pljuskovi mogu se očekivati tokom dana, dodao je, posebno oko 18 časova i večeras oko 20. Kaže, međutim, da ukoliko situacija bude kao što protekle noći on ne očekuje veće probleme.

"Mi smo jutros prvo imali komunikaciju sa svim opštinskim štabovima koji su najugroženiji i nigde nije bilo problema. Posebnu smo pažnju obratili na opštine Lazarevac, Barajevo, Grocka, Obrenovac, imali su prošle nedelje problem i Čukarica i Rakovica.

Od jutros nisu primećeni veći problemi, ali nastavljamo 24-časovno dežurstvo i u pripravnosti je gradski štab", naveo je Nikodijević.

(Kurir.rs/Tanjug/N1/Foto: Beta/Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track