SKUP NA SLAVIJI U SUBOTU: Stanari Stepe mogu da se okupe na kružnom toku u podne
Foto: Dragana Udovičić

MUP dozvolio

SKUP NA SLAVIJI U SUBOTU: Stanari Stepe mogu da se okupe na kružnom toku u podne

Beograd -

Uprava policije je kao drugostepeni organ poništila prvostepeno rešenje o zabrani javnog okupljanja, zakazano za 14. jul

BEOGRAD - Stanari naselja "Stepa Stepanović" ipak će moći u subotu da se okupe na Slaviji, kako su planirali, a takav je epilog njihove inicijative nakon što je Uprava policije MUP danas poništila prethodno rešenje o zabrani okupljanja.

To je u izjavi za javnost dostavljenoj medijima poručio Zoran Alimpić, načelnik Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako je naveo, Uprava policije je kao drugostepeni organ poništila prvostepeno rešenje o zabrani javnog okupljanja, u organizaciji S. K, koje je zakazano za subotu 14. jul u 12 sati na kružnom toku na Slaviji.

Nakon što je organizator okupljanja danas uputio žalbu MUP na rešenje Policijske uprave za grad Beograd, Policijske stanice Savski venac, MUP je uvažio navode žalbe i poništio prvostepeno rešenje, tako da se prijavljeno okupljanje može održati, naveo je u izjavi Alimpić.

Stanari ovog naselja već neko vreme protestuju zbog planirane gradnje crkve, smatrajući da su im neki drugi sadržaji potrebniji.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dragana Udovičić/Arhivska fotografija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track