Najnovije vesti

NOĆ UŽASA U BEOGRADU: Među 11 povređenih u 5 nesreća i motociklista (24) na Avalskom putu
Foto: Filip Plavčić/Ilustracija

Pune ruke posla za Hitnu pomoć

NOĆ UŽASA U BEOGRADU: Među 11 povređenih u 5 nesreća i motociklista (24) na Avalskom putu

Beograd

BEOGRAD - U Beogradu se noćas dogodilo pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je povređeno 11 osoba, a od kojih je muškarac od 24 godine zadobio teške povrede, rekao je Mirko Lutovac u Hitnoj pomoći.

 

U 19.25. sati dogodila se saobraćajna nezgoda na Avalskom putu u kojoj su dvojica motociklista povređeni, od 28 i 24 godine, a obojica su prevezeni na VMA, rekao je Lutovac.

 

Muškarac od 24 godine zadobio je prelom butne kosti, karlice i desne potkolenice. U 19.01 na Pupinovom mostu kod isključenja za Ovču, povređen je muškarac od oko 64 godine i prevezen je na VMA, a u 19.15 sati na auto-putu u visini Autokomande povređena je žena od oko 30 godina, koja je posle ukazane pomoći odbila transport na VMA.

 

U 00.13 u Ulici Vojislava Ilića muškarac od oko 29 godina povređen je u saobraćajnoj nezgodi i prevezen je na VMA.

 

U 00.38 u Donjoj Lošinjskoj ulici, u Malom Mokrom Lugu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je šest osoba povređeno u sudaru dva vozila.

Jedna lekarska ekipa Hitne pomoći prevezla je tri muškarca od 38, 40 i 43 godine na VMA dok je žena od 26 godina odbila transport, a druga ekipa Hitne pomoći prevezla je dve osobe od 29 i 30 godina na VMA.

 

Hitna pomoć obavila je ukupno 90 intervencija, od kojih je 20 bilo na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari, rekao je Lutovac.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Filip Plavčić/Ilustracija)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...