PROSLAVA U ČAST SLADOLEDA: Svetski dan sladoleda sutra u Tašmajdanskom parku
Foto: Promo

praznovanje traje cele nedelje

PROSLAVA U ČAST SLADOLEDA: Svetski dan sladoleda sutra u Tašmajdanskom parku

Beograd -

U subotu 21. jula od 12 časova u Tašmajdanskom parku, na najveći praznik sladoleda "SladoleDan", posetioci će imati priliku da uživaju, kako u već dobro poznatim, tako i u novim ukusima omiljene poslastice.

Tašmajdanski park će tog dana, sve do 15 časova, biti pretvoren u zabavni kutak, a posetioci će moći da probaju pregršt novih ukusa sladoleda.

Za veselo raspoloženje pobrinuće se popularni Jagodići koji će za mališane izvesti specijalnu predstavu, a nakon predstave, posetici moći da se druže sa članovima porodice Jagodić.

foto: Profimedia

Veselu atmosferu pri isprobavanju novih, i uživanju u omiljenim ukusima sladoleda dodatno će zagrejati klovn Šašavko, nadmetanje u pomalo zaboravljenim igrama “bacanje kamena s ramena”, školice, skakanje u džakovima i lastiš, a oni najodvažniji će imati priliku da sa povezom preko očiju udaraju pinjatu, dok ih ostatak ekipe navodi gde se ona nalazi.

Pobednici u ovim zabavnim igrama će imati priliku da osvoje vaučere za sladolede. Praznik, sladoledu u čast, sada već tradicionalno treću godinu za redom obeležava kompanija Frikom.

Svetski dan sladoleda se godinama unazad obeležava 20. jula, a praznovanje traje cele nedelje. Inače, ovaj praznik je ustanovljen u Sjedinjenim Američkim Državama pre 34 godine, na predlog tadašnjeg predsednika SAD Ronalda Regana.

(Kurir.rs/Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track