VATROGASCI POSLE SKORO ČETIRI SATA DRAMATIČNE BORBE USPELI DA LOKALIZUJU POŽAR! Četvoro povređeno, očekuje se potpuno gašenje do jutra! (KURIR TV)
Foto: Damir Dervišagić

VATROGASCI POSLE SKORO ČETIRI SATA DRAMATIČNE BORBE USPELI DA LOKALIZUJU POŽAR! Četvoro povređeno, očekuje se potpuno gašenje do jutra! (KURIR TV)

Beograd -

Više od 70 vatrogasaca sa 20 vatrogasnih vozila je nakon 4 sata borbe sa vatrenom stihijom uspelo da lokalizuje požar koji je oko 22 časa izbio u skladištu u ulici Cara Dušana u blizini Pupinovog mosta u Zemunu.

Kako saznajemo, očekuje se da će do jutra požar biti potpuno ugašen.

Vatrogasne ekipe iz celog grada su na smenu gasile požar koji je zahvatio dve fabrike i krov obližnje kuće.

Tokom akcije gašenja povređena su četiri vatrogasca. Jedan od njih je prevezen u Urgentni centar, dok je drugima koji su zadobili opekotine i nagutali se dima pomoć ukazana licu mesta.

Na lice mesta izašao je i ministar policije Nebojša Stefanović koji je rekao da se situacija "prati iz sekunde u sekundu" i da će biti naložena evakuacija, na prvi znak bilo kakve opasnosti.

1 / 23 Foto: Damir Dervišagić

U borbi protiv stihije su učestvovale i druge jedinice vatrogasno spasilačkih brigada, kao i brod koji prevozi potrebne količine vode

foto: Čitateljka Kurira/Tamara Skobo

Veliki požar izbio je najpre u magacinu, da bi se potom proširio i na fabriku "Gaj inženjering", salon nameštaja "Numanović" i jednu kuću. Kako Kurir saznaje, požaru je prethodila snažna eksplozija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track