samo bahato

(KURIR TV) NAJBOGATIJI SRPSKI KLINAC OPET IMA PROBLEM SA POLICIJOM: Zaustavljen u centru grada, policajac mu naredio da ga prati

Beograd -

"Bogati crni panter" odnosno klinac koji svojim Lamborginijem divlja po srpskim putevima danas je opet izgleda imao problema sa organima reda.

foto: Silvija Slamnig

Kako se može videti na snimku, momka srpskog porekla koji živi u Švajcarskoj danas je zaustavio policajac na motociklu, u Takovskoj ulici kod Glavne pošte.

foto: Silvija Slamnig

Tzv "BCP" je na kratko morao da parkira svoju zver a zatim je sa svojim saputnikom morao da posluša policajca, koji mu je kratko naredio da ga prati.

foto: Silvija Slamnig

Nakon incidenta sa policijom, Lamborgini je uslikan parkiran ispred restorana Madera na Bulevaru kralja Aleksandra.

foto: Silvija Slamnig

Podsetimo, bahati klinac parkirao je sinoć svog četvorotočkaša na trotoar u Ulici kralja Milutina, a kada su radnici JKP "Parking servis" paukom prevezli automobil na plac, on je došao, seo u vozilo i pokušao da pobegne.

Kako su ranije pisali mediji, vlasnik je mladić koji je ovu skupocenu "igračku" dobio na poklon za osamnaesti rođendan, a na društvenim mrežama postavljao je snimke na kojima se vidi kako brzinomer za samo petnaestak sekundi dostiže 200 kilometara na sat, dok automobil zaobilazi ostale automobile i kamione na putu.

(Kurir.rs/Silvija Slamnig)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track