Najnovije vesti

samo bahato

(KURIR TV) NAJBOGATIJI SRPSKI KLINAC OPET IMA PROBLEM SA POLICIJOM: Zaustavljen u centru grada, policajac mu naredio da ga prati

Beograd

"Bogati crni panter" odnosno klinac koji svojim Lamborginijem divlja po srpskim putevima danas je opet izgleda imao problema sa organima reda.

 

foto: Silvija Slamnig

 

Kako se može videti na snimku, momka srpskog porekla koji živi u Švajcarskoj danas je zaustavio policajac na motociklu, u Takovskoj ulici kod Glavne pošte.

 

foto: Silvija Slamnig

Tzv "BCP" je na kratko morao da parkira svoju zver a zatim je sa svojim saputnikom morao da posluša policajca, koji mu je kratko naredio da ga prati. 

 

foto: Silvija Slamnig

 

Nakon incidenta sa policijom, Lamborgini je uslikan parkiran ispred restorana Madera na Bulevaru kralja Aleksandra.

 

foto: Silvija Slamnig

Podsetimo, bahati klinac parkirao je sinoć svog četvorotočkaša na trotoar u Ulici kralja Milutina, a kada su radnici JKP "Parking servis" paukom prevezli automobil na plac, on je došao, seo u vozilo i pokušao da pobegne.

 

 

Kako su ranije pisali mediji, vlasnik je mladić koji je ovu skupocenu "igračku" dobio na poklon za osamnaesti rođendan, a na društvenim mrežama postavljao je snimke na kojima se vidi kako brzinomer za samo petnaestak sekundi dostiže 200 kilometara na sat, dok automobil zaobilazi ostale automobile i kamione na putu.

 

(Kurir.rs/Silvija Slamnig)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...