TRKA SA BOJAMA ZATVORILA ULICE U NOVOM BEOGRADU: Do 17 sati ovuda nećete moći! Autobusi 95, 89 i 89 menjaju trase
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Zabava za sve

TRKA SA BOJAMA ZATVORILA ULICE U NOVOM BEOGRADU: Do 17 sati ovuda nećete moći! Autobusi 95, 89 i 89 menjaju trase

Beograd -

BEOGRAD - Trka sa bojama "Color Tuning" biće održana u novobeogradskim blokovima, a u tom delu grada od 5 do 17 sati najavljene su izmene saobraćaja.

Najbrže prijavljenih hiljadu trkača započeće trku u čistoj beloj majici, a volonteri će ih po svakom pređenom kilometru kroz novobeogradske blokove zasipati bojama tako da će peti kilometar završiti obojeni od glave do pete.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

Start i cilj trke biće u Bloku 64, a obustave saobraćaja najavljene su u Evropskoj ulici, od raskrsnice sa Gandijevom zatim u Japanskoj, Gandijevoj, Nehruovoj i Dušana Vukasovića između Japanske i Evropske. Od 11 do 14 biće promenjene trase linija 95 (saobraćaće u oba smera ulicama Jurija Gagarina, Dr Ivana Ribara do terminusa Blok 45), 89 (saobraćaće u oba smera ulicama Jurija Gagarina, pravo ulicom Dr Ivana Ribara, Mileve Marić Ajnštajn do terminusa Blok 72) i linije 82 (saobraćaće u oba smera od terminusa Blok 44 ulicama Nehruova, Jurija Gagarina, Dr Ivana Ribara, Vojvođanska i dalje redovnom trasom).

foto: Tanjug/Zoran Žestić

Trka s bojama inspirisana je festivalom boja Holi kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta slave sreću novih početaka. Trka je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave, a prema najavi organizatora, to znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije. Boje koje se koriste su organskog porekla, koriste se u ishrani i lako se skidaju jednostavnim pranjem. Trka je otvorena i za sve one koji žele da trče sa svojim ljubimcem.

Trka sa bojama u Beogradu će biti organizovana četvrti put.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Tanjug/Zoran Žestić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track