TAKSISTI PRESRELI VOZAČA CARGO I POKUŠALI DA GA IZGURAJU SA MOSTA NA ADI: Polomićemo ti i noge i ruke bejzbol palicom, ovo je UPOZORENJE!
Foto: Promo

Zastrašivanje

TAKSISTI PRESRELI VOZAČA CARGO I POKUŠALI DA GA IZGURAJU SA MOSTA NA ADI: Polomićemo ti i noge i ruke bejzbol palicom, ovo je UPOZORENJE!

Beograd -

Dvojica beogradskih taksista napala su Nenada Nedeljkovića, partner vozača CarGoa, na Mostu na Adi u dva sata posle ponoći, i pretila mu "da će ga polomiti bejzbol palicama".

Oni su ga zagradili vozilima i pokušali da ga gurnu sa mosta, što bi po Nedeljkovića bilo kobno. Vidno uznemiren CarGo vozač Nenad Nedeljković kaže da ga je jedan taksista svojim vozilom gurao uz betonski zid celom dužinom mosta, nakon čega je došao još jedan taksista koji ga je zagradio sa druge strane. Tako su ga gurali dok je on pokušavao da pobegne.

- Prelazio sam Most na Adi kada mi je sa desne strane vozilom polako prišao taksista i gledao da li imam uključenu aplikaciju na telefonu. Kada je primetio da imam aplikaciju na telefonu, onda je naglo skrenuo ka meni i prstom mi pretio. Pomislio sam da je provociranje jer znam da su taksisti kivni na nas zbog konkurencije - priča Nedeljković.

On je tada naglo povećao gas, ali je i taksista dao gas i naglo skrenuo ka njemu, gurajući ga uz zaštitnu konstrukciju mosta.

foto: Promo

- On je mene sve vreme gurao uz ivicu mosta, a dole je bila reka i ja sam mogao da poginem! U tom momentu iza mene dolazi drugo taksi vozilo. Jedan taksista me je gurao ka ivici mosta, a drugi se sve više približavao iza mene i uključivao je i isključivao duga svetla - priča Nedeljković.

U istom momentu taksi vozila su ga zagradila sa obe strane.

- Sve je izgledalo kao na filmu. Oni su me zagradili, bio sam između njih. Nekako sam uspeo da se izvučem jer je, srećom, drugi taksista odustao. Međutim, prvi taksista nije odustajao, on je nastavio da me juri. Kada me je stigao, ponovo je počeo da me gura uz bankinu. On je očigledno želeo da se slupam ili da provalim zaštitnu ogradu i poginem. On se sve vreme smejao pokvareno i cinično. Sve vreme je pretio. Kako te nije sramota, divljaku jedan?" Vi krvopije. Polomićemo ti i noge i ruke bejzbol palicom. Ovo je upozorenje svima koji nam uzimaju hleb, slomićemo ruke i noge - prepričava uznemireni vozač Nedeljković. CarGo kompanija oglasila se povodom incidenta.

- Slučaj je prijavljen policiji. Pozivamo nadležne da omoguće punu bezbednost građanima koji voze za CarGo kompaniju, a koji uredno plaćaju porez i od poštenog rada izdržavaju svoje porodice - naveli su iz CarGo.

Tražili su mi 4.000 evra za taksi dozvolu CarGo partner Nenad Nedeljković vozač je po struci i ima položen državni ispit. Međutim, nikada nije postao deo taksi udruženja jer su mu, kako tvrdi, tražili 4.000 evra. - Sve što je potrebno od dozvola za taksistu ja posedujem, ali nemam 4.000 evra koliko traži taksi udruženje. I nikada im ne bih dao. Nikada ne bih napustio CarGo - izričit je Nedeljković.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track