PRAVA POSLASTICA ZA SVE LJUBITELJE SNEŽNIH ČAROLIJA: Počinje 33. Sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije
Foto: Beta/Nenad Petrović

EXPO ZIM od 29. novembra do 2. decembra

PRAVA POSLASTICA ZA SVE LJUBITELJE SNEŽNIH ČAROLIJA: Počinje 33. Sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije

Beograd -

BEOGRAD - Od 29. novembra do 2 .decembra u sali 4 Beogradskog sajma održaće se EXPO ZIM Sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, u organizaciji Beogradskog sajma i Asocijacije „Sport za sve“ Beograda.

Kao i prethodnih godina, hiljade posetilaca, sportista i rekreativaca, će iskoristiti Sajam za nabavku nove opreme, prodaju i razmenu korišćene opreme, razgovore sa stručnjacima i sportistima, upoznavanjem sa turističkom ponudom. To će biti prilika za upoznavanje sa svetskim trendovima opreme za zimske sportove, fitnes i rekreaciju. U okviru Expo zim-a, organizovaće se i sportsko medicinsko savetovalište na štandu Asocijacije “Sport za sve”, navodi se u saopštenju.

EXPO-ZIM je počeo sedamdesetih godina kao razmena zimske opreme u foajeu Doma pionira Beograda i postao je mesto gde se susreću prijatelji sporta, zaljubljenici skijanja i zimske rekreacije i članovi velikog broja klubova, saveza, udruženja.

U okviru manifestacije, održaće se i stručna tribina pod nazivom "Rekreacija u Beogradu", gde će gostovati i sportski stručnjaci iz regiona, zaključuje se u saopštenju.

(Kurir.rs/Foto: Ilustracija/Beta/Nenad Petrović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track