Najnovije vesti

SREĆNA 159. GODIŠNJICA: Premijerka Brnabić čestitala Trećoj beogradskoj gimnaziji
Foto: Ana Paunković

čestitka predsednice vlade

SREĆNA 159. GODIŠNJICA: Premijerka Brnabić čestitala Trećoj beogradskoj gimnaziji

Beograd

BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić uputila je čestitku direktoru, profesorima i svim učenicima Treće beogradske gimnazije, povodom obeležavanja Dana škole i 159 godina od osnivanja.

 

- Najsrdačnije čestitam ovaj veliki jubilej i važan datum u istoriji vaše škole, navela je Brnabcih dodajući da je Treća beogradska gimnazija primer škole koja je svoj ugled gradila decenijama, zajedničkim radom i zalaganjem svih profesora i učenika.

foto: Ana Paunković

"Danas je prepoznata kao škola koja svojim đacima pruža odličnu osnovu za nastavak školovanja i dalje profesionalno usavršavanje, što su upravo najveće i najvrednije investicije za budućnost", istakla je Brnabić, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

 

Ona je izrazila nadu da će rukovodstvo i svi profesori Treće beogradske gimnazije, u godinama pred nama biti partneri vlade u nastavku reformi obrazovnog sistema.

 

"Zajednička odgovornost i cilj svih nas je da podstaknemo mlade da budu hrabri, da se ne plaše da idu u susret promenama, da ih naučimo kako da misle a ne šta da misle.

 

Obrazovanje je jedan od temelja održivog razvoja društva, a škole kao što je Treća beogradska gimnazija, već decenijama to potvrđuju i dokazuju, obrazovanjem i negovanjem mladih talenata", poručila je premijerka.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Ana Paunković)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...