BEOGRAĐANKE, OPREZ! MANIJAK HARA GRADOM: Spopao me kod Pravnog, počeo da priča gadosti, a kad je izgovorio ovo - PRETRNULA SAM OD STRAHA!
Foto: Profimedia

ISPOVEST DEVOJKE KOJA UPOZORAVA

BEOGRAĐANKE, OPREZ! MANIJAK HARA GRADOM: Spopao me kod Pravnog, počeo da priča gadosti, a kad je izgovorio ovo - PRETRNULA SAM OD STRAHA!

Beograd -

U poslednje vreme sve su češći slučajevi nasilnika i manijaka u Beogradu koji su javnost podigli na noge. Redakciji Kurira javila se Beograđanka koja je doživela neprijatnost na stajalištu za tramvaje u centru grada.

Ona se naime vraćala s posla iz poponevne smene i čekala tramvaj kod Pravnog fakulteta kada joj je prišao mladić od oko 30-ak godina.

Sve se događalo u 9 sati uveče, kada u tom delu grada i dalje sve vrvi od ljudi.

"Izgledao je sasvim pristojno, lepo obučen i dok mi je prilazio kroz glavu mi je prolazilo da mu treba pomoć oko snalaženja ili tako nešto. Međutim, odmah je krenuo rukom ka mojoj kosi, kao da me pomazi. Odmakla sam se korak unazad i zaledila".

foto: Profimedia

Ova Beograđanka dodaje da je primetila da je mladić u alkoholisanom stanju.

"Počeo je odmah sa pitanjima koji prevoz čekam, zašto stojim sama i slično. Unosio mi se u lice, a ja sam mu odgovarala na pitanja, misleći da će se ubrzo skloniti i samo gledala gde mogu da pobegnem, ili kome da se obratim za pomoć."

Kaže da joj nije bilo svejedno jer iako je bilo ljudi nedaleko od nje, na stanici, u neposrednoj blizini bile su samo majke sa decom u kolicima i dvoje srednjoškolaca.

"Gledala sam levo-desno i nisam imala kud. Htela sam da krenem pešice, ali sam se bojala da će za mnom. Procenila sam da sam ipak tu najbezbednija jer je centar grada i puno je ljudi. Nadala sam se da će tramvaj brzo doći i da naravno on neće krenuti za mnom. Približavao mi se non-stop a ja sam uzmicala za korak unazad. Govorio je: Ajde da se zezamo, što nećeš da se zezamo i slično."

foto: Profimedia

U više navrata je kaže, rukom dodirivao po ramenu i nadlaktici.

"U jednom trenutku me je uhvatio oko struka i tada sam pukla. Počela sam da vičem na njega, jer sam videla da od uzmicanja nema ništa. Govorila sam mu da se smesta skloni, da ode od mene i da je seljačina. Nisam bila sigurna koji je nabolji metod za postupanje u takvim situacijama, da li da "na finjaka" izbegavam još veći kolflikt, ili da burno reagujem u nadi da će se nasilnik uplašiti i otići. Procenila sam da nije opasno za mene da u tom trenutku povisim ton. Međutim, ni to nije urodilo plodom."

Mladić joj kaže nije više prilazio, ali je nastavio da dobacuje.

"Govorio je kako sam lepa i slatka kao "krofnica" tako neke stvari, vrhunac posle koga sam se sledila je kada je izrecitovao pesmu sa nepristojnim rečima: "Krofno moja, pržena u ulju, j.bo bih te, al mi ne daš b.lju."

U tom trenutku je kaže shvatila da je vrag odneo šalu.

"Srećom, tramvaj je brzo naišao. I on je ušao za mnom, ali je izašao na sledećoj stanici i tu je mojim mukama bio kraj, inače ne znam šta bih", kaže ova Beograđanka.

Kurir.rs

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track