Najnovije vesti

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: U tri saobraćajne nezgode devetoro povređeno
Foto: Filip Plavčić

hitna pomoć

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: U tri saobraćajne nezgode devetoro povređeno

Beograd

U Beogradu su se tokom noći dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima je bilo devet povređenih, ali nijedna osoba nije imala teže povrede, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

 

Prva nezgoda desila se 22,36 časova kod Doma sindikata, a Hitna pomoć je morala da pošalje tri ekipe pošto je bilo četvoro povređenih, ali niko nije imao težu traumu. Muškarac star 30 godina imao je povredu glave, a povređeni su i muškarci od 68 i 44 godine, kao i 28-godišnja žena, a svi su prevezeni u Urgentni centar.

 

U drugoj nesreći koja se desila u 01,09 časova u Kosmajskoj 7 u Ostružnici povređene su dve ženske osobe stare 19 godina, kao i 23-godišnji muškarac, koji su prevezeni u Urgentni centar.

 

Treća nesreća dogodila se u 03,16 časova u ulici Kneza Miloša 14, a povređeni muškarci stari 62 i 40 godina prevezeni su takođe u Urgentni centar.

 

Hitna pomoć je tokom noći imala ukupno 100 intervencija, od čega je 18 bilo na javnim mestima.

 

Tokom jučerašnjeg dana bilo je 120 intervencija, na javnim mestima 15, uz četiri saobraćajne nesreće u kojima je šest osoba povređeno, a 72-godišnja žena poginula na licu mesta.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...