evo kako je stanje na ulicama

SUDAR U NEMANJINOJ, KURIR SA BEOGRAĐANIMA U JUTARNJEM ŠPICU: Novih 5 cm snega pašće samo u toku prepodneva! OVE GSP LINIJE SU SKRAĆENE (KURIR TV)

Beograd -

Trole stale na Banjici, na Autokomandi zastoj, stali i tramvaji... Skraćene brojne linije GSP

BEOGRAD - Tokom prepodneva u Beogradu se se očekuje novih 5 centimetara snega, a posle podne postepeni prestanak padavina, saopštio je Republički hidromeorološki zavod.

Kurir je ovog jutra bio sa Beograđanima na ulicama, u centru grada, u gradskom prevozu u jutarnjem špicu...

1 / 10 Foto: Kurir

Skraćeno više linija GSP

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kazao je za TV Prvu da je prognoza meteorologa bila nešto drugačija, odnosno da se očekivalo manje snega. "Gradske službe su konstantno u četvrtom stepenu pripravnosti. Sve službe rade i prekovremeno i daju sve od sebe da se ublaže problemi", kazao je on. Glavni grad čisti 1.600 ljudi i oko 300 mašina.

Zbog snega je došlo do izmena i skraćenja trasa na nekoliko autobuskih linija, a i trolejbuske i tramvajske linije ne saobraćaju dobro.

foto: Kurir

Dosta linija je skraceno od jutros zbog snega. Linije 4, 20, 307 su skraćene sve do stare okretnice Vinča, od 4.30 časova skraćena je linija 304 i 305 do Bolečke farme, dok su od 5.50 časova skraćene linije 65, 70, 77, 82, zastoj u ulici Nikole Dobrovića na Bežanijskoj kosi. Takode, od 6 časova linija 3A je u zastoju u Gardijskoj, od 06.15 časova 65, 66 i 74 su u zastoju u ulici Veljka Dugoševica, od 6.10 časova linija 57 u Kneza Višeslava, od 06.30 časova je skraćena linija 303 do Zaklopače, od 06.35 linija 305 skraćena do Bolečke farme i od 06.50 linija 302 skraćena do Grocke.

Sutra (u petak) i u noći ka suboti dodatnih 10 do 20 cm, tako da će ukupna visina snežnog pokrivača u subotu biti oko 30 cm, a u pojedinim delovima grada i više, naveo je RHMZ na sajtu.

foto: Kurir

Na Autokomandi velika gužva...

... trole stoje na Banjici...

(Kurir.rs/M. P./Foto: Kurir/M. Pavlović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track