Najnovije vesti

PRIVREMENO ODUZETA JOŠ 4 VOZILA DIVLJIH TAKSISTA: Izbrisani iz registra taksista, a koristili table udruženja
Foto: Beoinfo

Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija u akciji

PRIVREMENO ODUZETA JOŠ 4 VOZILA DIVLJIH TAKSISTA: Izbrisani iz registra taksista, a koristili table udruženja

Beograd

BEOGRAD - Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija grada Beograda privremeno su oduzele još četiri automobila od "divljih" taksista, saopšteno je danas iz Komunalne policije.

 

To znači da je 36 automobila ukupno oduzeto od 29. decembra prošle godine, od kada se primenjuju nova zakonska ovlašćenja.

 

foto: Beoinfo

Kako se navodi, vozilo marke "fijat marea" privremeno je oduzeto od M.D. iz Beograda, a istragom je utvrđeno da je taj "divlji" taksista izbrisan iz registra taksista 27. avgusta prošle godine, a da je koristio tablu taksi Udruženja "Alfa Bel".

 

Automobil marke "reno senik" privremeno je oduzeto od N.K. iz Smedereva, koji ne samo da je vozio auto smederevske registracije, već nije imao dozvolu za vršenje taksi usluga ni u Smederevu, stoji u saopštenju.

 

foto: Beoinfo

Vozilo marke "lanča", koje je vozio D.F. iz Beograda, privremeno je oduzeto, jer je vozač izbrisan iz registra taksista 29. maja 2018. godine, a koristio je tablu "ZK gold" taksi broj 621, a jedan "Mercedes” privremeno je oduzet od vozača D.T. iz Beograda, koji ima dozvolu za vršenje taksi usluga u Apatinu, a koristio je tablu "BG taksi stars".

 

Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija Grada Beograda vrše privremeno oduzimanje nelegalnih taksi vozila, primenjujući nova zakonska ovlašćenja.

"Ova aktivnost će biti nastavljena sve dok na teritoriji Beograda bude nelegalno radio poslednji 'divlji' taksista", saopšteno je iz Komunalne policije.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Beoinfo)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...