VLADA MANDIĆ ZGROŽEN DIVLJANJEM NA TRGU: Sramno je rušilačko ponašanje Đilasovog potrčka Marka Bastaća! Stopira radove i pušta Tompsonove pesme u centru Beograda!
Foto: Zorana Jevtić

Odbornik SNS u Skupštini grada Beograda

VLADA MANDIĆ ZGROŽEN DIVLJANJEM NA TRGU: Sramno je rušilačko ponašanje Đilasovog potrčka Marka Bastaća! Stopira radove i pušta Tompsonove pesme u centru Beograda!

Beograd -

Odbornik SNS u Skupštini grada Beograda Vlada Mandić osudio je pokušaje Marka Bastaća, predsednika opštine Stari grad, da zaustavi radove na rekonstrukciji Trga republike u Beogradu.

Smatra da je sramno to što nekolicina ljudi stopira radove i maltretira ljude koji žele da obavljaju svoj posao, a sve u cilju da prestonica bude lepša.

- Prolazio sam kroz centar grada jer u blizini i živim, kada je bitanga i Đilasov potrčko Marko Bastać zaustavio radove na Trgu republike. Time su opet pokazali svoju politiku nasilja i pretnji. Izmaltretirali su one divne ljude koji se bore i marljivo rade da bi Beograd bio lepši. Nije mi jasno koju politiku Bastać i njegovi šefovi nude građanima, osim mržnje prema Aleksandr Vučiću čija je politika Srbiju izvukla iz mraka u koji su je isti ti tajkuni, lopovi i fašisti doveli za 12 godina svoje vladavine - kaže Mandić za Kurir.

foto: Vladimir Šporčić

Za utehu je, dodaje on, što narod sve to zna, vidi i ne želi da ponovi taj mrak.

- Bastać je pokazao i svoju patriotsku stranu politike pustivši posle zaustavljanja radova hrvatsku muziku, između ostlih i Tompsona i to u sred centra Beograda! Što je za mene, i verujem za sve građane, pored svih njihovih bahacenja i nasilja, neoprostivo i sramno. Nadam se da nadležni organi neće ubuduće dozvoljavati ovakvo nasilničko i rušilačko bahaćenje ovih lopova i bitangi - izričit je Mandić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track