RADOSLAV MARJANOVIĆ, ZAMENIK ŠEFA ODBORNIČKE GRUPE SNS: Završićemo sve započete projekte na uređenju Beograda
Foto: privatna arhiva

saopštenje za medije

RADOSLAV MARJANOVIĆ, ZAMENIK ŠEFA ODBORNIČKE GRUPE SNS: Završićemo sve započete projekte na uređenju Beograda

Beograd -

Nikola Jovanović svojim poslednjim saopštenjem nedvosmisleno pokušava da sakrije činjenicu da su po Đilasovom nalogu obmanjivali i huškali građane da će saobraćaj na Trgu republike biti trajno zatvoren, kao i da će na Topličinom vencu biti trajno zatvorene sve ulice za saobraćaj i pretvorene u pešačku zonu, što nikada nije ni bilo planirano.

Kako radovi odmiču, postaje sve jasnije koliko su poslednjih meseci Đilas, Jovanović, Obradović i Bastać brutalno obmanjivali građane i kako je politika Saveza za Srbiju bezidejna i destruktivna.

Građani neće politiku čupanja saobraćajnih znakova, demoliranja gradilišta i zaustavljanja radova na uređenju Beograda. Neće da podrže Đilasa koji bi ponovo da se dočepa gradske kase i koji je Beograd zadužio za 1,2 milijarde evra, a svojim kompanijama u isto vreme obezbedio prihode veće od 500 miliona evra. O tome najbolje svedoči i potpuni krah njihovog poslednjeg opozicionog okupljanja u Beogradu.

Gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom završiće sve započete projekte na uređenju Beograda i nastaviće da obnavlja fasade, rekonstruiše ulice i parkove, gradi domove zdravlja i vrtiće, jer su nam Beograđani zbog toga i dali poverenje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track