Najnovije vesti

NOVA USLUGA PLAĆANJA PARKIRANJA: Sa pripejd parking karticom bez čekanja u garažama i na parkiralištima

"Parking servis"

NOVA USLUGA PLAĆANJA PARKIRANJA: Sa pripejd parking karticom bez čekanja u garažama i na parkiralištima

Beograd

JKP "Parking servis" Beograd uveo je novu uslugu plaćanja parkiranja putem pripejd parking kartice, koja omogućava jednostavno i brzo plaćanje parkiranja na čak 21 parkiralištu ili garaži u gradu kojima upravlja ovo preduzeće.

Pripejd parking kartica koristi se tako što je vozač prisloni na automat na ulazu ili izlazu iz garaže, a rampa se podiže. Potrebno je samo da korisnik ima kredit na kartici, koji se umanjuje za cenu parkiranja pri izlasku iz garaže ili parkirališta.

- Ona omogućava korisniku da uštedeti vreme i ostvari popust na cenu parkiranja, jer sa karticom samo ulazi i izlazi, bez odlaska na blagajnu i čekanja u redu. "Parking servis" konstantno radi na podizanju kvaliteta svojih usluga - rekao je direktor ovog preduzeća Andrija Čupković.

Pripejd parking kartice se prodaju na blagajnama garaža i parkirališta, kao i u poslovnicama po ceni od 650 dinara. Kartice se kupuju bez kredita i potrebno ih je dopuniti pre prvog ulaska u garažu ili parkiralište.

Pripejd kartice se mogu dopuniti u javnim garažama i na parkiralištima, na blagajnama i stanicama za plaćanje, a moguće ju je dopuniti i elektronskim putem, ukoliko se ona personalizuje registracijom korisnika na portalu "Parking servisa".

Personalizacijom kartice korisnik ostvaruje popust u iznosu od pet odsto prilikom svake elektronske dopune kartice u iznosima od 1.000 do 4.000 dinara, odnosno popust u iznosu od 10 odsto prilikom svake elektronske dopune kartice u iznosima od 5.000 do 9.000 dinara.

Podsećamo da je "Parking servis" nedavno korisnicima ponudio i vremensku parking karticu za garaže i parkirališta - parking pas karticu, koja važi određeni vremenski period i može se kupiti za 24 sata, tri ili sedam dana.

(Kurir.rs/J.P.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...