VIŠE HILJADA GRAĐANA LEVE OBALE IZRAZILO ZAHVALNOST VUČIĆU: Predsednik nam je vratio nadu da ćemo dobiti kanalizaciju
Foto: Printscreen

Zahvalni

VIŠE HILJADA GRAĐANA LEVE OBALE IZRAZILO ZAHVALNOST VUČIĆU: Predsednik nam je vratio nadu da ćemo dobiti kanalizaciju

Beograd -

Predsednik GO Palilula Aleksandar Jovičić izrazio je, u ime građana sa teritorije leve obale Dunava, zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na bezrezervnoj podršci koju im je pružio nakon poplava koje su ovom delu opštine nanele ogromnu štetu.

- Dobio sam i svakodnevno dobijam stotine poziva od građana koji žive u Borči, Ovči, Krnjači, Kotežu, Padinskoj skeli i ostalim naseljima na levoj obali. Svi su upućeni predsedniku Vučiću i svi su puni zahvalnosti na njegovoj požrtvovanosti i brizi za ljude koji su veliku štetu pretrpeli u nedavnim poplavama - naveo je Jovičić u saopštenju.

foto: Silvija Slamnig

On je dodao da ga na svakom koraku zaustavljaju ljudi, dolaze, zovu, pišu i svi imaju istu molbu: "Predsedniče, prenesite predsedniku Vučiću da nam je vratio nadu da ćemo dobiti kanalizaciju! Lagali su nas i obećavali više od 30 godina, on je jedini došao ovde među nas i video u kakvim uslovima živimo. Verujemo mu da će kanalizacija biti izgrađena u rokovima koje je naveo. Verujemo mu da će leva obala dobiti veliki Dom zdravlja u Borči i mnogo nam znači što je naš predsednik javno rekao da nismo slepo crevo."

foto: PrintScreen

- Zbog svih ovih poziva i reči zahvalnosti građana upućenih predsedniku Vučiću, imam obavezu da se kao prvi među jednakima još jednom i sam zahvalim predsedniku Vučiću što je po ko zna koji put pokazao da je uz svoje građane u najtežim trenucima spreman da se na terenu suoči sa najvećim problemima i da rešava probleme koje su njegovi prethodnici pola veka gurali pod tepih. Na kraju bih dodao da je poseta Aleksandra Vučića poplavljenim naseljima na levoj obali značila mnogo i ljudima koji su na terenu danonoćno i saniraju posledice. Zahvaljujem se i u njihovo ime jer svojom energijom, odlučnošću i hrabrošću predsednik Vučic sve nas je dodatno motivisao u nimalo lakim trenucima - zaključio je Jovičić.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen, Silvija Slamnig

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track