FК „MINEL  1956“ POBEDNIК ŠESTOG TURNIRA „TROFEJ VOŽDOVCA 2019“
Foto: Promo

FК „MINEL 1956“ POBEDNIК ŠESTOG TURNIRA „TROFEJ VOŽDOVCA 2019“

Beograd -

Ekipa FК „Minel 1956“ iz Ripnja odnela je pobedu nad ekipom FК „Torlak“ iz Кumodraža na sinoć održanoj finalnoj utakmici turnira „Trofej Voždovca 2019.“ na stadionu FК „Voždovac“. Uzbudljiva i dinamična igra između dva kluba, uz glasno bodrenje navijača, završila se rezultatom 1:0 (0:0), a jedini gol na utakmici dao je Dušan Cvetković.

foto: Promo

Prethodno je u borbi za treće mesto, nakon izvođenja penala, FК „Rekreativo 011“ savladao FК „Pinosava“.

foto: Promo

Članovi Veća opštine Voždovac Miloš Petrović i Miloš Stojanović, kao i predsednik Fudbalskog saveza Beograda Velibor Novović uručili su pehare fudbalskim klubovima i nagrade najboljim pojedincima.

foto: Promo

Najbolji golman turnira je Miloš Božić iz „FК „Torlak“, najbolji strelac je Stefan Pavlović iz FК „Pinosava“, dok je najbolji igrač turnira Dušan Cvetković iz FК „Minel 1956“ iz Ripnja.

foto: Promo

Direktor turnira i predsednik Sportskog saveza Voždovca Radenko Stevović podseća da već šestu godinu za redom Sportski savez i Gradska opština Voždovac, uz pomoć Fudbalskog saveza Beograda, organizuje turnir amaterskih fudbalskih klubova sa svoje teritorije. On je izrazio zadovoljstvo odzivom ekipa na ovogodišnjem turniru i naglasio da „Trofej Voždovca“ ima veliki značaj za fudbalere, jer okuplja amaterske ekipe da se u fer i sportskoj borbi nadmeću i time pripremaju za sezonu koja im predstoji. Stevović je na kraju uručio zahvalnice za pomoć u organizaciji turnira predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Voždovca, direktorki Doma zdravlja „Voždovac”, Fudbalskog Saveza Beograda, FК „Voždovac“ i sudijama.

foto: Promo
1 / 6 Foto: Promo

Promo tekst / Opština Voždovac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja