ZAVRŠETAK RADOVA OBIŠAO GRADONAČELNIK BEOGRADA: Ulica Starine Novaka od ponoći se pušta u saobraćaj
Foto: Beoinfo

u punom sjaju

ZAVRŠETAK RADOVA OBIŠAO GRADONAČELNIK BEOGRADA: Ulica Starine Novaka od ponoći se pušta u saobraćaj

Beograd -

Ulica Starine Novaka na raskrsnici sa ulicama Kraljice Marije i 27. marta, koje se rekonstruišu, od ponoći će biti puštena u saobraćaj u punom profilu.

U Ulici Starine Novaka u toj raskrsnici, vozila su se kretala samo jednom trakom, jer je zbog radova ulica bila sužena, ali će od noćas saobraćaj ponovo ići, regularno, u oba smera.

foto: Beoinfo

Završetak radova u toj raskrsnici danas je obišao gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, koji je, takođe, najavio i da će večeras na uglu Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona jedna strana početi da funkcioniše, dok će druga početi da se radi.

Gradonačelnik je rekao da radnici daju svoj maksimum i rade i po velikim vrućinama, te izrazio nadu da će vremenski uslovi u narednom periodu biti povoljniji kako bi radovi što pre bili završeni.

Naveo je da je reč o važnim saobraćajnicama kojima prolazi veliki broj ljudi i istakao da se sve radi kao bi one bile kvalitetno rekonstruisane.

"Kritičari će uvek imati razloga i načina da kritukuju. Videli ste i da je, nakon što je poznati umetnik Goran Bregović pohvalio to što radimo puteve i što se radi u celoj zemlji, odmah usledila lavina kritika. Nažalost, to je deo celokupnog procesa sređivanja delova grada i puteva i u Beogradu i u celoj zemlji, ali verujem da će ljudi, kada završimo ove radove, biti zadovoljni", istakao je Radojičić.

foto: Beoinfo

Naveo je da tokom radova ima određenih poteškoća, ali da se one rešavaju, te veruje da će, kao što je i planirano, određene raskrsnice biti puštene u saobraćaj.

Kako je dodao, plan je da 15. septembra bude potpuno završena raskrsnica Takovske i Džordža Vašingtona, a 2. septembra raskrsnica Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track