BESPLATNO KRSTARENJE ZA PENZIONERE SA PALILULE Jovičić: Biće ovo prilika da naši najstariji sugrađani vide koliko se u Beogradu radi i gradi!
Foto: GO Palilula

plovidba savom i dunavom

BESPLATNO KRSTARENJE ZA PENZIONERE SA PALILULE Jovičić: Biće ovo prilika da naši najstariji sugrađani vide koliko se u Beogradu radi i gradi!

Beograd -

Gradska opština Palilula organizovala je danas besplatno krstarenje za penzionere sa teritorije opštine, a tom prilikom najstariji Palilulci imali su priliku da uživaju u plovidbi Savom i Dunavom.

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić tom prilikom rekao je da će Opština tokom septembra i oktobra organizovati krstarenje za penzionere i ujedno se zahvalio svima koji su došli.

foto: GO Palilula

"Danas je Opština organizovala prelepu akciju za najstarije sugradjane. Zajedno sa njima uživaćemo u lepom vremenu, gledati naš grad sa reka, družićemo se, a ujedno i razgovarati i slušati njihove predloge i sugestije šta je još potrebno uraditi na našoj opštini", istakao je Jovičić.

Kako kaže, to će biti prilika da i najstariji vide koliko se u Beogradu radi i gradi.

"Na svakom koraku vidimo kranove i gradilišta, to su impresije i ovih ljudi. Oni će nam na pravi način dati smernice jer imaju potrebno iskustvo, a mi energiju, da sprovedemo ono što smo zacrtali u delo. Takodje, biće prilike da osmislimo kvalitetan sadržaj za najstarije i tokom predstojecheg zimskog perioda", poručio je predsednik opštine Palilula.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track