TREĆI DAN ZAREDOM BLOKIRAJU SRPSKU PRESTONICU: Taksisti, pomerite se da može vozilo Hitne pomoći da prođe! Beograđani BESNI! (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

saobraćaj obustavljen u centru beograda

TREĆI DAN ZAREDOM BLOKIRAJU SRPSKU PRESTONICU: Taksisti, pomerite se da može vozilo Hitne pomoći da prođe! Beograđani BESNI! (VIDEO)

Beograd -

Protesti taksista zbog kojih već treći dan vlada kolaps na ulicama Beograda, prouzrokovali su nezadovoljstvo kod građana koji kasne na posao jer saobraćaj stoji na gotovo svim frekventnim saobraćajnicama.

Velike poteškoće u radu imaju i ekipe Hitne pomoći, a kako su iz ove službe rekli, i njihovim vozilima je teško da se probiju kroz grad.

- Poziva je mnogo, a zbog protesta taksista ovih dana imamo ozbiljne probleme. Naša vozila se otežano kreću zbog zastoja na ulicama i to stvara velike probleme našim ekipama - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

Na društvenim mrežama osvanuli su i snimci koji potvrđuju ove tvrdnje, a na kojima se vidi kako ambulantna kola ne mogu da se probiju kroz zakrčene ulice prestonice.

Podsetimo, protesti taksista počeli su u ponedeljak, a kako su najavili, sa istom praksom nastaviće i narednih dana sve dok „nadležni ne sprovedu zakon protiv privrednih društava i udruženja koja nezakonito, posredstvom aplikacija, obavljaju taksi prevoz“.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track