POSLE PISMA NA FB, LJUBA POSTAO I TV ZVEZDA: Sad će tek da bude gužve na liniji 35, svi žele da vide ovo lice za volanom! Dolazim u Beograd, samo da se vozim s tobom! A, je l’ oženjen?
Foto: RTS Printscreen

o njemu priča ceo beograd

POSLE PISMA NA FB, LJUBA POSTAO I TV ZVEZDA: Sad će tek da bude gužve na liniji 35, svi žele da vide ovo lice za volanom! Dolazim u Beograd, samo da se vozim s tobom! A, je l’ oženjen?

Beograd -

BEOGRAD - Beograđanin Ljuba Marinković (35) postao je slavan doslovno preko noći zahvaljujući pismu sugrađanke Marine kojoj je posle dana provedenog na poslu i užasne gužve u prevozu kao melem na ranu došla vožnja sa neverovatnim vozačem autobusa na liniji 35 koji je od juče beogradska tema broj 1!

Ljuba je pre svega nasmejan, elegantan, doteran na svom radnom mestu što putnici primećuju i cene, a iznad svega je duhovit pa njegova komunikacija putem razglasa ulepša i skrati stresno putovanje, što zbog gužve na putu, što zbog one u vozilu.

Kad sedne na svoje radno mesto, za volan autobusa 35, Ljuba na razglasu putnicima poželi dobar dan a onda se i predstavi i kaže da se voze sa Ljubom Marinkovićem!

To kod mnogih izazove čuđenje i nevericu, ali ne i kod onih koji sa Ljubom na posao putuju svaki dan, oni ga pozdravljaju kao komšiju.

- Trudimo se svaki dan da "napravimo" što više osmeha oko nas, da širimo što više pozitivne energije, širimo dobru volju, nije teško biti fin - kaže vozač Ljuba dodajući da svoj posao stvarno voli i da je to osnova svega, jer kad nešto volite, to volite na najbolji mogući način.

foto: RTS Printscreen

Ljuba je jutros u jutarnjem programu javnog servisa otkrio i kako ga je mama uvek učila sledećem: Ako možeš pomozi! Ako ne možeš, ne odmaži!

- To mi je ostao moto, moto u životu - objašnjava Ljuba kojem je u trenutku za volanom zadrhtao glas kad je pred gledaocima otkrio da mu je majka preminula.

Ljuba, o kojem je Kurir među prvima pisao, kaže i da je od juče dobio pregršt pozitivnih poruka iz čitave Srbije, među kojima i jednu iz Vrnjačke Banje u kojoj mu čovek poručuje da mora da dođe u Beograd samo da se vozi s njim!

- Ljubo, super si čovek, super si lik... Uglavnom su tako glasile poruke - kaže autobušdžija Ljuba dodajući da ne treba gledati tuđe greške i truditi se da promeniš druge ljude nego da širimo pozitivnu energiju jer nije teško biti fin!

Čitateljke Kurira su u tekstovima o Ljubi i od juče i od danas hvalile njegovo vaspitanje, a neke su se interesovale i je l’ oženjen...

E, pa drage čitateljke, sudeći prema njegovom Fejsbuk profilu, Ljuba je u srećnoj ljubavi, a na fotkama se vidi i jedan sinčić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track