RADOJIČIĆ NA ZVEZDARI: Za dve godine u Beogradu uređeno 60 igrališta
Foto: Beoinfo

za razvoj dece

RADOJIČIĆ NA ZVEZDARI: Za dve godine u Beogradu uređeno 60 igrališta

Beograd -

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišao je danas novoizgrađeno dečje igralište u naselju Vojvoda Vlahović na Zvezdari, koje je finansirala ova opština.

Ovo je prvo igralište u ovom relativno novom beogradskom naselju, u kojem stanuje puno mladih ljudi sa malom decom, naveo je tom prilikom Radojičić.

foto: Beoinfo

Igralište je, inače, urađeno po najvišim bezbednosnim standardima i namenjeno je deci od dve do deset godina, a u njegovo uređenje uloženo je šest miliona dinara.

foto: Beoinfo

"Opština Zvezdara je završila osam igrališta, a do kraja godine biće izgrađeno još jedno, dakle deveto za godinu dana. Grad Beograd i Zelenilo u protekle dve godine uradili su šezdeset igrališta. Tako da su nam važne investicije, veliki građevinski poduhvati i to da Beograd bude 'pametan grad', ali je najvažnije da se Beograd gradi po meri dece i da imaju prostor gde će da se igraju, odrastaju i razvijaju na pravi način", rekao je Radojičić.

foto: Beoinfo

Gradonačelnik je ocenio da opština Zvezdara odgovorno obavlja svoj posao i brine o deci.

Događaju je prisustvovao predsednik opštine Zvezdara Miloš Ignjatović sa saradnicima, kao i građani sa decom na čiju inicijativu je igralište izgrađeno.

(Kurir.rs/Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track