BEOGRAĐANI, GREJANJE STIŽE OKO 10 ČASOVA: Toplane rešile, radijatori danas ipak topli!
Foto: Shutterstock

uključeno grejanje

BEOGRAĐANI, GREJANJE STIŽE OKO 10 ČASOVA: Toplane rešile, radijatori danas ipak topli!

Beograd -

BEOGRAD - Beogradske elektrane uključile su grejanje i građani Beograda će u roku od sat i po do dva imati grejanje u stanovima, rekao je danas vršilac dužnosti direktora Beogradskih elektrana Rade Basta.

Naime, Beogradske elektrane saopštile su da je jutros počela isporuka toplotne energije. "Odluka o pokretanju daljinskog sistema grejanja doneta je zbog neočekivane nagle promene spoljašnje temperature vazduha", navodi se u saopštenju. Očekuje se, kažu, da će stanovi korisnika biti topli oko 10 sati.

"Danas smo imali sastanak u 6.40 kod zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i naloženo je da se hitno uključi grejanja građanima Beograda, bez obzira što su spoljašnje temperature iznad 15 stepeni", rekao je Basta.

foto: Shutterstock

On je naveo da se tokom sezone grejanje više neće gasiti, osim ako temperature budu zaista visoke, kako kaže, "17, 18, 19 stepeni?".

Grejanje je uključeno, a biće potrebno između sat i po i dva sata da se sistem pokrene i da radijatori u stanovima u Beogradu budu topli, rekao je Basta.

Kojim delovima grada je dosad stiglo grejanje? Ostavite u komentarima!

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track