PUCNJAVA U BEOGRADU: Tinejdžer (18) upucan u nogu kod gimnazije u Rakovici, krv svuda, pronađen i pištolj!
Foto: Kurir

druga za 24 sata

PUCNJAVA U BEOGRADU: Tinejdžer (18) upucan u nogu kod gimnazije u Rakovici, krv svuda, pronađen i pištolj!

Beograd -

Nedaleko od Petnaeste beogradske gimnazije u Ulici 11. krajiške divizije došlo je do pucnjave oko 20.30 sati u kojoj je ranjen mladić (18)

Tinejdžer je pogođen u nogu, tačnije u potkolenicu. Lekari Hitne pomoći su mu, kako saznajemo, zaustavili krvarenje i odvezli u Urgentni centar.

Da podsetimo da se i juče dogodila pucnjava i to u Zemunu, ali tada je jedan dečko zadobio povrede glave, nanete verovatno drškom pištolja.

Prema pretpostavci zabrinutih komšija, osamnaestogodišnjak je upucan u parku iza stambene zgrade, gde se, kako kažu, često okupljaju problematični momci.

foto: Kurir

Čula sam pucanj i potom su vikali: "Jesi li dobro? Drži se!" - objašnjava uznemirena komšinica.

Kako kaže, zbog toga veruje da je u parku bila grupa mladića kada je došlo do pucnjave.

- On je problematičan mladić, ide vanredno u školu. Često je tu u parku sa mladima koji prave neprilike zbog čega moje komšije često moraju da zovu policiju. Bojimo se zbog dece, blizu je škola - dodaje ona.

foto: Kurir

U ulici kroz koju je, kako se pretpostavlja, trčao mladić, između ove zgrade i dvorišta gimnazije, nalaze se tragovi krvi, kao i oko zgrade u kojoj mladić živi. Ako je suditi po tome, mladić je istrčao iz parka u kom je ranjen i potražio pomoć.

Na licu mesta je, kako saznajemo, pronađen pištolj iz kog je pucano na mladića.

Kurir.rs/Blic

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja