STRAVIČAN PRIZOR U RAKOVICI ŠIRI SE MREŽAMA Obezglavljeni psi pored pruge, ne zna se da li je sektaški obred ili nesreća
Foto: Ilustracija

užas

STRAVIČAN PRIZOR U RAKOVICI ŠIRI SE MREŽAMA Obezglavljeni psi pored pruge, ne zna se da li je sektaški obred ili nesreća

Beograd -

Društvenim mrežama u petak počele su da se šire stravične fotografije dva obezglavljena štenca. Kako smo saznali, njihova tela pronašle su komšije u Viševačkoj ulici u Rakovici, koji su danima brinuli o njima. Međutim, sa sigurnošću se još ne zna šta se tačno dogodilo i da li je reč o ljudskom zločinu. Prijava je ovim povodom podneta u policijskoj stanici a dalje će se postupati po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva.

Ekipa "Veterine" je bila na terenu i odnela leševe. Komentari sugrađana ispod jezivih fotografija samo su se ređali. Neverica ko je mogao i zbog čega na tako monstruozan način da naudi tek rođenim životinjama.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, leševe malih pasa pronašli su ljudi koji su im donosili hranu. Jedan od korisnika podelio je fotografiju štenaca kada su bili još živi, uz molbu da ih neko udomi, jer je dvoje pregazio voz.

- Obzirom na izgled povreda, da je glava od trupa odvojena mehanički, moguće je da su upravo ti štenci žrtve udarca voza i da je njihova tela kuja donela na tu lokaciju u Rakovici. Stručna lica trebalo bi da utvrde šta im se desilo - nezvanično su nam ispričali stručnjaci.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track