BAKA NADEŽDA DANAS NAPUNILA 108. GODINA: Vučić čestitao NAJSTARIJOJ BEOGRAĐANKI rođendan, a evo šta joj je poželeo!
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

BAKA NADEŽDA DANAS NAPUNILA 108. GODINA: Vučić čestitao NAJSTARIJOJ BEOGRAĐANKI rođendan, a evo šta joj je poželeo!

Beograd -

Najstarija Beograđanka Nadežda Pavlović, koja živi na Vračaru, danas je proslavila 108. rođendan.

Predsednik Aleksandar Vučić na svom Instagramu čestitao je najstarijoj sugrađanki rođenrad i poželeo joj "beskrajnu sreću i dobro zdravlje".

"Naša draga baka Nadežda danas slavi 108. rođendan. Želim joj beskrajnu sreću i dobro zdravlje", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. On je objavio i sliku sa ovom Beograđankom, koju je posetio prošle godine.

Nju je danas posetio i zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koga je u svom domu dočekala sa sinom Radmilom, snajom Radom. Nadežda je razgovarala o svom životu, zdravlju, ratnim vremenima...

Gospođa Pavlović bila je nastavnik srpskog i nemačkog jezika, rekla je da je zdravlje dobro služi u ovim godinama i da čeka lepše vreme da više šeta, a u jednom trenutku u razgovor se putem skajpa uključila i njena ćerka Željka, koja sa porodicom živi u SAD.

foto: Zorana Jevtić

Nadežda, koju je prošle godine posetio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, iskoristila je današnji susret i zamenika gradonačelnika zamolila da pozdravi predsednika. Najstarija sugrađanka živi sama, rodbina je često posećuje, a svakodnevno joj pomažu i gerontodomaćice.

Ima ćerku Željku i sina Radmila koji živi u Novom Sadu, petoro unučadi i čeka sedmo praunuče koje je na putu. Nadežda je rođena 1. januara 1912. godine, ali rođendan slavi po Julijanskom kalendaru.

Kurir.rs/Tanjug

Foto Tanjug/Dimitrije Goll

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track