SPREČENO ISELJENJE NA MIRIJEVU: Stanari udruženim snagama sprečili da Marijana i Slavica ostanu bez krova nad glavom
Foto: Printscreen Facebook

legalno kupile stanove

SPREČENO ISELJENJE NA MIRIJEVU: Stanari udruženim snagama sprečili da Marijana i Slavica ostanu bez krova nad glavom

Beograd -

Iseljenje Marijane Brkić i Slavice Momčilović, koje u svojim stanovima na adresi Zagrađe 2 žive više godina, sprečeno je danas.

foto: Printscreen Facebook

One su svoje stanove potpuno legalno kupile, uredno isplatile u celosti i upisale u katastar, a onda im je jednog dana stiglo obaveštenje da stanovi u kojima žive moraju da se isprazne od "lica i pokretnosti", piše na Fejsbuk stranici "Združena akcija Krov nad glavom".

- Gotovo sve porodice u zgradi na adresi Zagrađe 2 u Mirijevu žive u stalnoj neizvesnosti. Izvršitelji su 10 puta pokušali da isele Mirjanu Ristić, koja je u međuvremenu uspela i da dobije sudsku presudu u svoju korist, ali su se i brojne druge porodice našle pred pretnjom iseljenja. Među njima su i Slavica i Marijana koje su kupile svoje stanove potpuno legalno, uredno ih platile i uknjižile, a onda su im se na vratima pojavili izvršitelji, sa odlukom da iz njihovih stanova izbace čoveka sa kojim one nemaju nikakve veze, na osnovu presude u sudskom sporu za koji nisu ni znale da se vodi - navodi se na ovoj stranici.

(Kurir.rs/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track