Najnovije vesti

RADOSLAV MARJANOVIĆ: Izjava Nikole Jovanovića o Savskom nasipu jedna od najlicemernijih koje smo mogli da čujemo
Ilustracija, Foto: Privatna Arhiva

saopštenje

RADOSLAV MARJANOVIĆ: Izjava Nikole Jovanovića o Savskom nasipu jedna od najlicemernijih koje smo mogli da čujemo

Beograd

"Današnja izjava Nikole Jovanovića je jedna od najlicemernijih izjava koje smo mogli da čujemo iz redova Saveza za Srbiju, jer je neverovatno da za problem Savskog nasipa i Savskog priobalja optuži gradsku vlast Srpske napredne stranke koja nije izdala niti jednu dozvolu niti jednu saglasnost dala za objekte koji se nalaze u reonu vodozaštite", kaže u saopštenju Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda.

"Neverovatno je da Jovanovićev šef optuži trenutnu gradsku vlast za Đilasovu zaostavštinu, to vam je kao kada neko polomi prozor pa se onda žali drugome na promaju.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Zorana Jevtić

Nikola Jovanović bi trebalo da pita prvo svog šefa odborničke grupe Dragana Đilasa, zbog čega je tadašnja gradska firma Beograd vode u vreme dok je obavljao funkciju gradonačelnika davala dozvole i saglasnosti za postavljanje objekata i splavova u reonu Savskog nasipa. Zbog čega su im tada Beogradski vodovod i kanalizacija kao i Elektoprivrede Srbije obezbedili priključke. Trebalo bi da pita Dragana Đilasa zbog čega je 2011. godine ukinuo odluku da splavovi plaćaju dažbine gradu čime je Grad Beograd na gubitku svake godine više od 180 miliona dinara.

Još jednom se pokazalo da Savez za Srbiju nema nikakvu politiku niti plan sem da pokušava da manipuliše i obmanjuje javnost napadajući gradsku vlast Srpske napredne stranke za probleme koje je njihov šef Dragan Đilas napravio", naovodi se u saopštenju službe za informisanje GO Beograd SNS.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...