VIŠE OD 800 RADNIH MESTA NA SAJMU ZAPOŠLJAVANJA U OPŠTINI RAKOVICA
Foto: GO Rakovica

VIŠE OD 800 RADNIH MESTA NA SAJMU ZAPOŠLJAVANJA U OPŠTINI RAKOVICA

Beograd -

U subotu 7. marta 2020. godine u zgradi Gradske opštine Rakovica (ul. Miška Kranjca 12) održaće se Sajam zapošljavanja. Sajam će trajati od 10 do 14 časova, a zajedno ga organizuju Gradska opština Rakovica, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opšte udruženje privatnih poslodavaca Rakovice.

Ove godine Sajam zapošljavanja će okupiti 35 firme koje će ponuditi 834 radna mesta.

Poslodavci će na Sajmu zapošljavanja u Rakovici, između ostalih ponuditi i radna mesta za inženjere elektrotehnike, inženjere zaštite na radu, kao i veliki broj pozicija za poslove ekonomske struke.

Takođe, veliki broj radih mesta biće ponuđen za vulkanizere, automehaničare, trgovce, prodavce, kasire, radnike u ugostiteljstvu, radnike u proizvodnji, kao i za mnoge druge radne profile. Nove radnike na sajmu u Rakovici tražiće i kineska kompanija „Meita“.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV). Tokom trajanja sajma, na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.

foto: GO Rakovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track