MILIONI ŠIROM SVETA PLAKALI SU GLEDAJUĆI SNIMAK IZ MLADENOVCA: Mama kuca doziva ljude u pomoć da joj spasu bebe! (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

dušice...

MILIONI ŠIROM SVETA PLAKALI SU GLEDAJUĆI SNIMAK IZ MLADENOVCA: Mama kuca doziva ljude u pomoć da joj spasu bebe! (VIDEO)

Beograd -

BEOGRAD/MLADENOVAC - Milioni duša širom sveta plakali su gledajući video-snimak iz Mladenovca na kojem se vidi kako dobri ljudi iz Dog Rescue Shelter Mladenovac hitaju u pomoć mami kuci koja moli ljude da joj pomognu da spase svoje bebe iz betonske cevi pored puta...

1 / 10 Foto: Youtube Printscreen, Dog Rescue Shelter Mladenovac

Pošto su dobili poziv od meštana da pas koji spava u betonskoj cevi izlazi iz nje čim vidi ljude i cvili, ali da se odmah žurno vraća tamo, krenuli su u pomoć.

Meštani nisu shvatili šta im kuca "govori" ali su pozvali pomoć koja je u cevi otkrila tri bebe i odmah razumela šta je mama kuca htela...

Reči su ovde suvišne, pogledajte snimak... Suze će same poteći...

- Zvali smo ih ali nisu izlazili. Zato smo ponovo pustili majku da uđe unutra, nadajući se da će izaći za njom. Ali ipak su se previše plašili. Smestili smo majku u kola, a onda ponovo pokušali da namamimo kućiće da izađu, staviviši hranu ispred. ali opet nismo uspeli. Shvatili smo da kučići još sisaju i da ih moramo izvesti što pre. Uzeli smo granu, pa smo sa jedne strane probali da ih malo uplašimo, dok je kolega sa druge čekao da ih uzme. Uz malo truda, uspeli smo i odneli ih do njihove majke, pa su bezbedno smešteli u azil - naveli su.

(Kurir.rs/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track