DEZINFIKUJE SE BEOGRAD: Očišćene ulice, pešačke zone, radnici Čistoće sad dezinfikuju prilaze bolnicama (FOTO)
Foto: Beoinfo

gradska čistoća u akciji

DEZINFIKUJE SE BEOGRAD: Očišćene ulice, pešačke zone, radnici Čistoće sad dezinfikuju prilaze bolnicama (FOTO)

Beograd -

BEOGRAD - Radnici JKP Gradska čistoća počeli su dezinfekciju prilaza bolnicama, domovima zdravlja i kliničko-bolničkim centrima, a direktor tog preduzeća Marko Popadić kaže da se očekuje da će taj posao biti završen sutra.

Radnici tog preduzeća prvo počeli dezinfekciju ulica i pešačkih zona gde je bila velika frekvencija ljudi.

1 / 9 Foto: Beoinfo

- Kada se grad ispraznio krenuli smo sa dezinfekcijom prvo tih javnih površina. Kada smo to završili, juče smo krenuli i sa bolnicima, kliničko-bolničkim centrima i domovima zdravlja i taj postupak ćemo ponavljati sve dok bude bilo potrebe za tim, kaže Popadić.

Precizirao je da su radnici JKP Gradska čistoća krenuli sa pranjem i dezinfekcijom ulica i javnih površina koje su u nadležnosti tog preduzeća, kao i pešačkih zona.

- Taj posao smo završili i sinoć smo krenuli sa pranjem prilaza bolnicima, domovima zdravlja, kliničkih centara. Očekujemo da taj posao završimo u toku sutrašnjeg dana i te postupke ćemo ponavljati sve dok bude bilo potrebe za tim, rekao je Popadić.

foto: Beoinfo

Naglasio je da će radnici Gradske čistoće nastaviti i u narednom periodu da rade kao i do sada, odnosiće smeće, čistiće i praće ulice.

- Nema potrebe za strah i bojazan da će naša preduzeće stati. Mi radimo uobičajeno kao uvek što smo i do sada radili 365 dana u godini 24 sata dnevno, poručio je Popadić.

foto: Beoinfo

Reporterka TV Prva, koja je razgovarala sa Popadićem u direktnom uklkjucenju, na kraju je poručila da su se i radnici Gradske čistoće upisali na listu ljudi kojima treba da aplaudiramo svako veče u 20 sati.

(Kurir.rs/Tanjug/TV Prva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track