PIJACE ĆE RADITI TRI DANA U NEDELJI: Preduzete mere protiv širenja virusa, u kupovinu ćete moći od četvrtka do subote
Ilustracija, Foto: Ana Paunković

JKP Gradske pijace

PIJACE ĆE RADITI TRI DANA U NEDELJI: Preduzete mere protiv širenja virusa, u kupovinu ćete moći od četvrtka do subote

Beograd -

JKP „Gradske pijace“ od četvrtka do subote biće tu za svoje potrošače koji žele da nabave sveže i zdrave namirnice. Sve pijace na otvorenom osim robne pijace OTC - buvljak, radiće naredna tri dana u nedelji u terminima od 08 do 15 časova.

JKP „Gradske pijace“ preduzele su dodatne mere za suzbijanje širenja virusa korona COVID 19 na svim pijacama koje će raditi od četvrtka do subote. Sve mlečne hale očišćene su sredstvima za dezinfekciju, pijačni platoi, kao i pijačna oprema dodatno se peru, napravljena su propisana rastojanja u skladu sa Zaključkom Vlade Republike Srbije, a zaštitnim folijama biće ograničeno biranje omiljenih proizvoda sa beogradskih pijaca.

Ilustracija
Ilustracijafoto: T.S.

JKP „Gradske pijace“ radiće tri dana u nedelji, jer želimo da svim našim sugrađanima omogućimo da se snabdevaju zdravim i svežim voćem, povrćem, mlečnim proizvodima, kao i robom široke potrošnje .

Molimo sve naše sugrađane da se kod kupovine na beogradskim pijacama pridržavaju propisanih mera Vlade Republike Srbije, jer samo zajedničkim snagama i odgovornošću svih nas možemo suzbiti širenje virusa korona COVID 19. JKP „Gradske pijace“ su uvek tu za vas, kaže se na kraju u saopštenju ovog komunalnog preduzeća.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track