Gužve od Autokomande ka Plavom mostu

Gužve od Autokomande ka Plavom mostu

Beograd -
Zbog radova na autoputu tokom dana dolazi do zagušenja saobraćaja, pa se savetuje vozačima da izbegavaju taj deo autoputa

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu trenutno je pojačan na Pančevačkom i Brankovom mostu i "Gazeli", izjavila je jutros dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Zorica Milić.

Saobraćaj je, kao i svakog jutra, usporen u delu od Banovog brda i Čukaričke padine ka centru grada, na Lazarevačkom i Obrenovačkom drumu, zbog povećanog broja vozila.

Za sada nema većih zastoja u gradu, a tokom jutra očekuje se usporen saobraćaj u Bulevaru despota Stefana u pravcu Pančevačkog mosta i na prilazima Bogosloviji.

Zbog radova na autoputu u delu od Autokomande ka Plavom mostu tokom dana dolazi do zagušenja saobraćaja, pa se savetuje vozačima da izbegavaju taj deo autoputa, istakla je Milićeva.

Na beogradskim ulicama je 1.008 vozila javnog gradskog prevoza - 74 tramvaja, 76 trolejbusa i 858 autobusa, izjavio je glavni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Mića Dautović. Sa Beogradske autobuske stanice (BAS) planirano je 680 polazaka, a predviđena su četiri vanredna polaska, izjavio je dežurni dispečer BAS-a Zoran Krstevski. Predviđeni su vanredni polasci u pravcu mora ka Kotoru i Ulcinju, dodao je Krstevski.

"Lasta" je planirala da 587 vozila ostvare 6.251 polazak, a predviđeno je devet vanrednih polazaka, izjavio je u dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Dragomir Dragojlović. Predviđeni su vanredni polasci ka moru za Split, Herceg Novi, Kotor i Ulcinj, dodao je Dragojlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track