TRUDNICE I PORODILJE, PRIJAVITE SE: Pakete sa sredstvima dobijate na na kućnu adresu
Foto: GO Voždovac

Opština Voždovac obezbedila 2.000 paketa pomoći

TRUDNICE I PORODILJE, PRIJAVITE SE: Pakete sa sredstvima dobijate na na kućnu adresu

Beograd -

Gradska opština Voždovac obezbedila je 2.000 paketa pomoći za sve porodilje koje su se porodile u prethodnih šest meseci i trudnice, koje imaju prebivalište na ovoj opštini. Želja nam je da i u ovim vremenima pomognemo mladim i budućim majkama, da ih ohrabrimo i podržimo.

Od ponedeljka 13.04.2020. godine, sve porodilje i trudnice, koje imaju prebivalište na opštini Voždovac, mogu se prijaviti putem mejla na adresu paketizabebe@vozdovac.rs. U prijavi je nepohodno da ostave svoje podatke: ime i prezime, voždovačku adresu prebivališta i kontakt telefon. Uz navedene podatke, trudnice moraju u prilogu mejla dostaviti skeniran ili fotografisan izveštaj od lekara, dok porodilje u mejlu moraju priložiti svoju otpusnu listu. Pakete, u kojima su sredstva za higijenu i zaštitu beba i majki, volonteri Opštine će dostaviti na kućnu adresu. Krajnji rok za prijave je 21.04.2020. godine do 12 časova.

Opština Voždovac je od početka vanrednog stanja na različite načine pokazala odgovornost i brigu o svojim građanima. Od prvog dana vanrednog stanja više od 200 volontera je u organizaciji opštinskog rukovodstva svakodnevno radilo isporuku 20.000 humanitarnih paketa namenjenih građanima starijim od 60 godina, bez obzira na visinu njihovih primanja. Ovaj humani projekat je finansiran iz Budžeta Opštine Voždovac. Takođe, desetine volontera i zaposlenih u voždovačkoj optštini svakog radnog dana idu u nabavku osnovnih životnih namirnica penzionerima kojima je onemogućeno kretanje. Akcija podele 15.000 paketa finansiranih iz Budžeta Grada Beograda, a namenjenih penzionerima sa primanjima do 30.000 dinara, uspešno je prividena kraju.

foto: GO Voždovac

GO Voždovac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track