Gradska opština Zvezdara prekrivena srpskim zastavama u znak podrške zdravstvenim radnicima
Foto: Opština Zvezdara

Gradska opština Zvezdara prekrivena srpskim zastavama u znak podrške zdravstvenim radnicima

Beograd -

Na opštini Zvezdara osvanule su zastave naše države u znak podrške zdravstvenim radnicima i nadležnim organima u borbi sa koronavirusom.

Srpske trobojke građani su istakli na svojim prozorima, terasama, krovovima kuća i zgrada, kao i na kapijama, a vlasnici privatnih radnji na izlozima svojih lokala.

Čak su i radnici koji vredno rade na asfaltiranju ulica na ovoj velikoj beogradskoj opštini, zastave okačili na bagere, valjak i druge mašine.

Brojni stanovnici Mirijeva, Bulevara, Konjarnika, Malog i Velikog Mokrog Luga i drugih krajeva ove opštine ujedinjeno su pružili podršku u borbi protiv korone, a na mnogim fotografijama koje su preplavile društvene mreže oni poziraju uz ovo državno obeležije.

Budući da se na GO Zvezdara nalazi i KBC Zvezdara u kojoj je smešten veliki broj zaraženih od koronavirusa, građani ovog kraja sa puno emocija su pokazali poštovanje prema medicinskom osoblju koje danonoćno radi na lečenju pacijenata.

Fotografije govore više od reči, a možda najveći utisak ostavila je ona na kojoj kineski državljanin stoji na prozoru sa podignuta tri prsta i raširenom trobojkom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track