KLIZIŠTE USPORILO SAOBRAĆAJ KOD 1.000 RUŽA: Pažljivo, postavljena privremena saobraćajna signalizacija
Foto: Youtube Printscreen

putevi srbije

KLIZIŠTE USPORILO SAOBRAĆAJ KOD 1.000 RUŽA: Pažljivo, postavljena privremena saobraćajna signalizacija

Beograd -

BEOGRAD - Putevi Srbije saopštili su danas da je u Resniku, posle kružnog toka ka motelu "1.000 ruža", usled aktiviranja klizišta i oštećenja na kolovozu saobraćaj usporen, i da je zbog pojave klizišta postavljena privremena saobraćajna signalizacija.

Iz Puteva Srbije apeluju na učesnike u saobraćaju da u zoni klizišta prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Putevi Srbije navode da je u toku rehabilitacija kolovozne konstrukcije na delu auto-puta petlja Novi Banovci-petlja Nova Pazova i da će trajati do 1. juna, zbog čega je saobraćaj preusmeren sa leve strane kroz otvoreni službeni prolaz na desnu stranu u preticajnu saobraćajnu traku, dok će se saobraćaj na desnoj strani odvijati voznom saobraćajnom trakom.

Navodi se i da će se na auto-putu kod Bubanj potoka, do 1. novembra postavljati saobraćajna signalizacija u okviru radova na izgradnji nove petlje Bubanj Potok.

Radiće se u zaustavnoj saobraćajnoj traci, navode iz Puteva Srbije i dodaju da počinju 225 m nakon petlje Bubanj potok u smeru ka Nišu i da će se saobraćaj preusmeravati na voznu i preticajnu saobraćajnu traku.

Na delu puta Batočina - Kragujevac, radi se na izgradnji nove trake i rekonsturkciji postojeće kroz Batočinu, uz ograničenje brzine od 40 km/h.

U zoni radova od benzinske stanice Knez petrol do česme u Batočini, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila na desnoj kolovoznoj traci. Na ostalom delu gradilišta, saobraćaj se odvija dvosmerno. Planirano trajanje radova do 1. novembra.

Na delu auto-puta Ub-Lajkovac, radi se na košenju trave u razdelnom pojasu, do 23.maja od 7 do 15. Za saobraćaj se povremeno zatvara preticajna i zaustavna saobraćajna traka.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.30 časova: na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta, na Kelebiji 120 minuta, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu,180 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja