DEČAK (11) PAO S TREĆEG SPRATA U BEOGRADU: Pokušao da pređe s terase na terasu, teško povređen zbog nestašluka
Foto: Nemanja Nikolić

prebačen u urgentni

DEČAK (11) PAO S TREĆEG SPRATA U BEOGRADU: Pokušao da pređe s terase na terasu, teško povređen zbog nestašluka

Beograd -

BEOGRAD - Korisnik doma Drinka Pavlović, 11-godišnji M.S., prilikom pada sa trećeg sprata pri pokušaju prelaska sa terase na terasu, zadobio je teške povrede i odmah je prevežen u Urgentni centar u Beogradu.

Kako je danas saopštilo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i spocijalna pitanja, očekuju dalje informacije o stanju korisnika doma.

Kako se saznaje, dečak je i ranije bio sklon nestašlucima, a trenutno se nalazi na reanimaciji u Urgentnom centru.

- Hitna pomoć je dovezla dečaka sa teškim telesnim povredama i trenutno se vrši dijagnostika - rekli su za Novosti iz Urgentnog centra. Prema tvrdnjama očevidaca ovog nemilog događaja, M.S. je prilikom pada zadobio povrede glave i išla mu je krv iz ušiju.

Iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja saopštili su da se prikupljaju informacije o stanju korisnika, izjave zaposlenihi eventualnih svedoka, radi eventualnog pokretanje disciplinskog postupka ukoliko se utvrdi da postoji odgovornost.

U toku je prikupljanje izjava zaposlenih i eventualnih svedoka, radi eventualnog pokretanja disciplinskog postupka ukoliko se utvrdi da postoji odgovornost, saopštilo je Ministarstvo.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track